Galaxyshop

Star Wars Awakens actie bij Galaxyshop

Vandaag kondigen wij in samenwerking met Galaxyshop een nieuwe actie aan! Het is namelijk Star Wars Awakens sale bij Galaxyshop, waarbij men maar liefst 20% korting krijgt op bepaalde artikelen. Wil jij graag gebruik maken van deze korting? Gebruik dan de kortingscode: [toggler title=”Kortingscode (klik!)” ]AWAKENS2016[/toggler]

Deze kortingscode is zoals gezegd te gebruiken op een selectie artikelen van Galaxyshop. Om deze selectie te bekijken klik je hier. Zie jij er al wat tussen wat je wil kopen? Of zijn er juist producten die je graag met deze korting zou willen zien? Laat het weten in de comments!

Over Galaxyshop

Nederlands’ best gewaardeerde webshop als het gaat om ‘collectible merchandise’. Fanaten van Games, Films, Comics en nog veel meer zijn bij ons meer dan welkom. Behalve de échte verzamelaar zal een ieder zich hier snel thuis voelen; ook als je gewoon geïnteresseerd bent in onze prachtige artikelen of bijvoorbeeld op zoek bent naar hét ultieme cadeau. Wij doen alleen zaken met de beste leveranciers uit binnen- en buitenland zodat de kwaliteit te allen tijde gewaarborgd blijft.

Wij onderscheiden ons door onze service. Eén van deze services is onze persoonlijke benadering. Jij als klant krijgt bij elke statuswijziging van je bestelling een e-mail en daarnaast altijd een persoonlijke e-mail. Zo weten zowel jij als wij altijd waar we aan toe zijn.

Daarnaast hebben we een zeer gemakkelijk betaalsysteem. Betalingen kun je doen via:

  • iDEAL
  • Paypal
  • Bancontact/Mister Cash
  • Sofort Banking
  • Vooraf overmaken
  • Afhalen

Ook zijn wij, dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van onder andere verzamelen, altijd beschikbaar voor al je vragen. Je wilt namelijk niet voor onverwachte verrassingen komen te staan en wij vinden het daarnaast een eer om je verder op weg te helpen. Uiteraard bieden wij ook een ‘niet goed – geld terug’ garantie!

Kijk snel in ons uitgebreide assortiment en verbaas je over de wereld die voor je open gaat. Van Disney tot Star Wars, bij Galaxyshop ben je aan het juiste adres! Ben je op zoek naar een item maar staat deze niet tussen onze vele artikelen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij kunnen namelijk aan nog veel meer items komen!

 

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!