Rogue One acties

Rogue One acties en prijzen

Het is de week van de waarheid. Rogue One: A Star Wars Story draait vanaf aankomende woensdag in de Nederlandse bioscopen! De persvoorstelling voor deze film is echter morgenochtend 12 december al en uiteraard zal een paar crewleden hierbij aanwezig zijn. Ben je dus benieuwd naar Nederlandse reacties op de film nadat je de buitenlandse reacties hebt gelezen, houd onze Twitter maandagmiddag dan goed in de gaten!

Er is veel gaande in Star Wars land en zo ook op onze website. Gisteren kondigden wij met gepaste trots onze zusterwebsite Star Wars Interviews aan die onze exclusieve interviews op een breder platform kan delen.

En eerder vanmiddag kondigden wij de winnaar aan van twee bioscoopkaartjes in het midden van een uitverkochte zaal van Pathé ArenA. Daarmee houdt het echter niet op voor de fans die geïnteresseerd zijn in Rogue One prijzen!

Rogue One DVD/Blu-ray actie

Momenteel loopt er op onze Facebookpagina namelijk een actie waarmee men kans maakt om in het voorjaar van 2017 de Blu-ray/DVD van Rogue One gratis op je deurmat te krijgen. Hiervoor heb je tot de eerste voorstelling in Nederland begint (woensdag 14 december om 10:00) de tijd om jouw schatting te geven van de totale wereldwijde omzet van Rogue One in Amerikaanse dollars. Dit kun je tot op 1$ nauwkeurig proberen te raden. Over een paar maanden gaan we kijken wie er het dichtst bij zat en de winnaar ontvangt de Blu-ray/DVD op releasedag in huis!

Vrijkaarten voor Rogue One in Kinepolis Jaarbeurs

Verder geven wij nog meer bioscoopkaarten weg deze week namens de allernieuwste megabioscoop van Nederland en de grootste bioscoop van Utrecht: Kinepolis Jaarbeurs. Via Facebook mogen we van hen maar liefst drie keer 2 vrijkaartjes weggeven voor de nieuwste Star Wars film! Rogue One zal voor hen meteen geschiedenis schrijven, aangezien het de eerste film zal zijn die vertoond zal worden in deze gloednieuwe bioscoop. Ga dus snel naar onze Facebookpagina om deel te nemen aan deze actie!

Vragen voor de Grand Inquisitor uit Star Wars Rebels? Wij gaan hem interviewen!

Tot slot kan iedereen een vraag inzenden via Twitter voor de Grand Inquisitor a.k.a. Jason Isaacs himself! Ga naar de Twitter van Star Wars Interviews om je vraag in te sturen!

May the Force be with you!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!