Star Wars dag

Nieuwe winacties en onze eerste podcast

Vandaag kondigen wij een podcast en nieuwe winacties aan waarin je tickets voor Echo Base Charity Con én een exemplaar van Star Wars: Battlefront II voor een consoleplatform naar keuze kunt winnen!

Zoals we op Star Wars dag al meldden is het deze maand bij ons Star Wars feestmaand en tot nu toe hebben we dat al gevierd met onze winacties waarin je de Nederlandstalige versie van het boek Star Wars: The Last Jedi kon winnen én een exemplaar van Star Wars: Battlefront II.

Een Nederlandstalige Star Wars podcast

Wat betreft onze content hebben we vorige week ons YouTube-kanaal gelanceerd en vandaag willen we daar een podcast aan toevoegen waar we eens in de zoveel tijd de laatste ontwikkelingen op Star Wars gebied kunnen bespreken in een daarvoor geschikt format. Onze eerste aflevering is vanaf nu te beluisteren en ja, we werken nog aan de audiokwaliteit voor toekomstige episodes en inderdaad, oorspronkelijk was deze opname bedoeld voor ons YouTube-kanaal. Maar dat mag de pret niet drukken!

In deze eerste aflevering duiken Dennis en Ramon in de huidige staat van Star Wars in het kader van de recente aankondiging dat we na The Rise of Skywalker pas vanaf 2022 weer nieuwe Star Wars films gaan zien en hoe dit mogelijk zo gekomen is. Daarnaast wordt er al voorzichtig vooruitgekeken naar wat de toekomst brengt op Star Wars gebied.

Echo Base Charity Con: de Star Wars conventie van de Benelux

Met dank aan de organisatie van Echo Base Charity Con mogen wij twee tickets weggeven aan een van onze volgers die op zaterdag 21 december 2019 naar de Kinepolis Jaarbeurs te Utrecht gaat afreizen voor de enige pure Star Wars conventie in Nederland. De vorige editie in 2017 raakte voor aanvang van het evenement uitverkocht, dus wil je zeker zijn dat je deze editie niet misloopt kun je beter gelijk hier je ticket bestellen!

Wat moet je doen om de twee tickets te winnen? Ga snel naar onze Facebookpagina om daarachter te komen!

Star Wars: Battlefront II voor Xbox One óf PlayStation 4

Net als vorige week mogen wij deze week weer de game Star Wars: Battlefront II weggeven. Wil jij deze game graag nog winnen? Volg dan de instructies in onze tweet!

Alle winnaars worden zo snel mogelijk bekendgemaakt en redactieleden zijn uitgesloten van deelname.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!