Vanavond is het zover: In de Utrechtse Cinemec bioscoop vind de galapremière van de langverwachte Star Wars film The Last Jedi plaats! Een uniek evenement daar Nederland een van de eerste landen is waar de film vertoond zal worden (het gala in Engeland is bijvoorbeeld morgen pas).

Namens StarWarsAwakens zijn Ramon, Wesley en Dennis aanwezig en zullen we vanavond op Twitter (spoilervrij!) verslag doen van het evenement en onze reacties geven over de film!

Star Wars Awakens: @starwarsholland
Dennis: @starwarsintrvws
Ramon: @ramonmuradin
Wesley: @boxerlessbossk

Star Wars: The Last Jedi, geschreven en geregisseerd door Rian Johnson, verschijnt 13 december 2017 in de Nederlandse bioscopen. In de film keren sterren Mark Hamill, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, en Adam Driver terug als hun personages uit The Force Awakens. Het zal het debuut zijn van Kelly Marie Tran als Rose Tico, Benicio Del Toro als DJ, en Laura Dern als Amilyn Holdo. Tevens zal het de zwanenzang zijn van Carrie Fisher.

Over de auteur

Interviewer, Boek- & Spelrecensent, Columnist, Redacteur

Fan sinds 1983. George Lucas canon (OT, PT, Droids, Ewoks, Legends) aanhanger. Oprichter van StarWarsInterviews.com waarvoor hij 160+ cast en crewleden interviewde. Geboren toen de opnames van A New Hope van start gingen. Voormalig assistent van Anthony Daniels. Verzamelaar van Star Wars boeken, Star Wars LEGO (OT) en Imperial Assault. Vader van 2 Padawans.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.