Levi's

Levi’s® en Star Wars komen samen in een exclusief Star Wars event met een special edition collectie

Speciaal voor Star Wars fans brengt Levi’s® hun nieuwste Star Wars collectie uit en onze volgers krijgen de kans om deel uit van te maken van een exclusief Star Wars event! Kom op maandagavond 4 november naar de Levi’s® store in Rotterdam, ontmoet ons bij ons eigen live-panel en win toffe Levi’s® Star Wars prijzen! Let op: je hebt een (gratis) ticket nodig voor dit exclusieve event. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.

Er is slechts een paar dingen in de popcultuur die zo’n hechte, nostalgische en toegewijde fanbase heeft gecreëerd als Star Wars™. Sinds Star Wars: A New Hope in 1977, heeft de legendarische filmsaga een speciale plaats in onze verbeelding ingenomen. Zoals jullie weten komt op 18 december Star Wars: The Rise of The Skywalker uit. Een nieuw moment voor fans om samen te komen en de saga die ze een warm hart toe dragen te steunen.

Levi’s®

Het geliefde verhaal dat meer dan 40 jaar geleden begon, onthult straks de langverwachte ontknoping van de sequel trilogy. Om dit belangrijke moment te markeren, heeft Levi’s® – een merk dat gekend staat om zijn aandeel in de gehechtheid, de nostalgie en de toewijding van fans – de handen ineen geslagen met Disney en Lucasfilm. Samen creëerden ze een special edition collectie, die de epische geschiedenis van Star Wars viert.

Levi’s®

Levi’s® x Star Wars-collectie

Tegelijk met de lancering van Star Wars: The Rise of The Skywalker komt de  Levi’s® x Star Wars-collectie uit. En hierin vinden we zowel klassieke Levi’s®-iconen als op streetwear geïnspireerde favorietenT-shirts en hoodies, maar ook Trucker Jackets en jeans in unieke washes. Ieder item bevat iconische elementen uit de Star Wars galaxybekende graphics uit de archieven, van favoriete personages en ruimteschepen uit de originele films tot unieke co-branding elementen zoals Levi’s® leren patchesbuttonstabsgeprinte zakken en het beroemde Levi’s® Batwing-logo.

Dit allemaal met een Star Wars twist. En wat zou een Star Wars-collectie zijn zonder instant herkenbare quotes uit de films, geprint of geborduurd op de rug of mouwen. Denk aan: “I am your father,” “In a galaxy far, far away...,” en misschien wel de beste van allemaal, Chewbacca’s onsterfelijke “GGWWWRGHH!!!!

Levi’s®

“Lucasfilm en Levi’s® zijn buren in San Francisco. Toen we ontdekten dat het laatste hoofdstuk van de Skywalker Saga eind 2019 zou uitkomen, maakten we onze Jedi klaar en begaven we ons naar Lucasfilm om Droids te zoeken. Leuk weetje: Luke Skywalker droeg Levi’s® in de originele trilogie – een witte Levi’s® om precies te zijn! Nu is het onze beurt om iets terug te doen en dat doen we met Vader, Droids, Chewie en Leia.” – Jonathan Cheung, Senior Vice President of Design Innovation bij Levi’s®.

Het Star Wars event in de Levi’s® store

Maandagavond hopen we jou te ontmoeten in Rotterdam, waar we er samen met Levi’s® een toffe Star Wars avond van gaan maken. Test je Star Wars kennis met onze quiz waarmee je mooie prijzen kunt winnen (zorg dat je telefoon genoeg is opgeladen!) en luister live naar ons Star Wars panel over o.a. de aankomende releases The Mandalorian, Jedi: Fallen Order en The Rise of Skywalker. Natuurlijk is er ook gelegenheid om vragen in te brengen. En ohja: de persoon in het beste Star Wars outfit wint een gave prijs! Deelname aan het event is slechts voor een selecte groep fans weggelegd; de gratis tickets voor het event kun je namelijk hier regelen. Zien we jou ook op deze Star Wars avond?

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!