Levi's

Laatste kans: gratis exclusieve tickets voor Star Wars avond in Rotterdam

Waarschijnlijk is het je als volger van onze website niet ontgaan: vanavond vindt er in de Levi’s® store in Rotterdam een exclusief Star Wars event plaats en jij kunt daarbij zijn!

Sinds 1 november heeft Levi’s® de nieuwe Star Wars collectie uitgebracht en dat willen ze graag met ons vieren! Vanavond zal men na sluitingstijd de winkel exclusief toegankelijk maken voor alleen de grootste Star Wars fans en mogen enkele redacteuren van onze website deze bezoekers vermaken met ons eerste live-panel. In dit panel gaan we het o.a. hebben over The MandalorianJedi: Fallen Order en The Rise of Skywalker!

Star Wars prijzen: een quiz en een outfitverkiezing

Daarbij kun je uiteraard leuke Star Wars prijzen uit de nieuwe collectie van Levi’s® winnen door te bewijzen dat jij de meeste kennis over Star Wars en nauw verwante randzaken in huis hebt. Ook is er een prijs weggelegd voor de persoon in het beste Star Wars outfit! Haal je Chewbacca kostuum dus maar uit de kast…

Gratis en gelimiteerde tickets

Aangezien de winkel niet heel groot is, is er een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar gemaakt en er zijn op dit moment nog enkelen verkrijgbaar! Haal daarom nu hier jouw gratis tickets voor dit Star Wars event en ontmoet een deel van de mannen achter Star Wars Awakens waarbij je toffe Star Wars prijzen kunt winnen!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!