Star Wars horloge

Kortingsactie Rodania Star Wars horloge

Ben je op zoek naar een horloge en zou je deze het liefst in thema van je favoriete franchise zien? Zoek dan niet verder, want via Star Wars Awakens krijg je nu een leuke korting op jouw Star Wars horloge!

Het van oorsprong Zwitserse horlogebedrijf Rodania heeft in samenwerking met Disney drie Star Wars horloges beschikbaar gesteld, welke je hier kunt bewonderen. Via Star Wars Awakens is het nu mogelijk om deze horloges met maar liefst € 30,- korting aan te schaffen! Hoe werkt dit? Lees maar even verder.

Star Wars horloge
Rodania Star Wars horloge (Stormtrooper variant)

Zoals je op hun website kunt zien zijn de thema’s (met verschillende kleurstellingen) van de drie horloges een AT-AT Imperial Walker, de Millennium Falcon en een Stormtrooper. Wij hebben een Stormtrooper horloge opgestuurd gekregen.

Impressie

Het horloge voelt prettig om de pols en is vrij licht, wat het makkelijk maakt om hem te dragen. De afwerking is prima en een leuke feature is dat de wijzers en de stippen (waar normaliter de nummers 1 t/m 12 zouden staan) licht geven in het donker. Het enige waar ik iets minder over ben te spreken is het bandje, deze steekt enigszins uit in mijn geval. Als je een dunne pols hebt zal dit nog erger het geval zijn. Echter mag dit de pret niet drukken, want het fijne is dat je zeer gemakkelijk van bandje kunt wisselen waardoor je de look van je horloge tot op zekere hoogte zelf in kan vullen! Zeker voor deze prijs is het een prachtig horloge: het doet meer dan prima wat het moet doen en het enige wat mij tegenviel (best kans dat het jou niet dwars zit) is zeer gemakkelijk en prettig te verhelpen. Al met al een leuke aanbieding voor de echte fan die op subtiele wijze zijn of haar liefde voor Star Wars wil etaleren.

Wil jij dit horloge ook hebben? Gebruik onderstaande kortingscode dan als couponcode bij het afrekenen.

[toggler title=”Klik hier voor de exclusieve Star Wars Awakens kortingscode” ]SWAPROMO[/toggler]

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!