Star Wars community nieuw

Fotowedstrijd The Force Awakens

Star Wars Awakens Community fotowedstrijd

Het zal jullie niet zijn ontgaan: vorige maand lag dan eindelijk de Blu-ray en DVD van Star Wars: The Force Awakens in de winkels. Op zaterdagavond 16 april zal menig Nederlandse Star Wars liefhebber thuis voor de televisie hebben gezeten om de nieuwste sagafilm in volle glorie te kunnen aanschouwen. Dat geeft de eerste tekst van Han Solo in de film natuurlijk net iets meer betekenis!

star wars the force awakens han solo episode vii chewie

Home was de film inderdaad dan ook eindelijk. En voor ons natuurlijk een uitgelezen moment om een exemplaar aan een van onze leden weg te geven. We hebben besloten om een fotowedstrijd te organiseren waarbij iedereen hun eigen Star Wars foto op Facebook kon zetten en degene met de meeste likes er met de prijs vandoor zou gaan. Simpel, vermakelijk en transparant. Immers: degene met de meeste likes wint. De enige voorwaarde was dat je zelf (ook) op je foto moest staan.

Vele mensen hebben hun foto gedeeld met de rest van de community, variërend van cosplays en conventies tot het bezoeken van een bijzondere Star Wars plek of simpelweg het bezoeken van de nieuwste Star Wars film met je beste vrienden. Helaas kon er maar eentje winnen. Lange tijd leek het erop dat de prijs naar een van onze vrouwelijke communityleden zou gaan, maar met een eindsprint lukte het Jerry Schouten toch om de meeste likes eruit te slepen! Benieuwd naar zijn foto?

Fotowedstrijd
Met een simpele beweging maakte Kylo Ren (Sander Boshuizen) een einde aan Han Solo (Jerry Schouten) .

Dat Jerry met deze foto heeft gewonnen betekent absoluut niet dat er geen andere toffe foto’s gedeeld werden! Hieronder volgt een selectie kandidaten in willekeurige volgorde, de foto’s zijn klikbaar. Iedereen bedankt voor het meedoen, door jullie is en blijft Star Wars ook in Nederland alive and kicking!

Dit artikel is het vervolg van de fotowedstrijd op de Facebookpagina van Star Wars Awakens. De hier geplaatste foto’s zijn ten alle tijden eigendom van hun respectievelijke eigenaar. Star Wars Awakens heeft van iedereen die heeft deelgenomen toestemming om hun foto op de website te plaatsen. Mocht je jezelf op de foto herkennen en vind je het niet fijn dat je deze website staat: stuur dan even een mailtje! 

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!