LEGO Star Wars

Exclusief: LEGO Star Wars videodocumentaire door Bas van Dun

Building a Franchise...

LEGO en Star Wars zijn al jaren een gouden combinatie, sinds 2005 ook in videogames. Onze Bas is zoals jullie weten al vele jaren gamejournalist en heeft ook een eigen YouTube-kanaal waarin hij maar liefst álle (!) Star Wars games die ooit zijn uitgebracht bespreekt. Dit is een ongelooflijke klus waar hij nog jaren mee bezig zal zijn!

Daarnaast brengt Bas om de zoveel tijd een special uit; zoals vandaag een LEGO Star Wars documentaire in het kader van de release van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Na jarenlang uitstel van de game is het immers eindelijk de dag dat de grootste LEGO game allertijden nu echt verkrijgbaar is.

Om dit te vieren bracht Bas vandaag zijn nieuwste documentaire uit! De missie van Bas om alle Star Wars games ooit op onze site in tekst te recenseren en op zijn YouTube-kanaal in video is dan ook wereldwijd uniek en wat dat betreft een prachtig paradepaardje voor onze Star Wars community. Ben je geïnteresseerd in gaming en Star Wars, check dan zeker zijn YouTube op StarWarsGames.site!

LEGO Star Wars: Build a Franchise videodocumentaire

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is vanaf vandaag verkrijgbaar voor PC, Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Een live rondleiding in Galaxy’s Edge!

Momenteel zijn Bas en Kim beiden in de VS om daar o.a. een bezoek te brengen aan Galaxy’s Edge, het Star Wars themapark dat in Disney World en Disneyland is te vinden. Morgenavond 6 april om 22:00 Nederlandse tijd zullen zij live een korte rondleiding geven in het park, waarbij ook de mogelijkheid bestaat om te reageren en vragen te stellen. Dit zullen zij streamen naar onze Discord, dus klik hier om daaraan deel te nemen!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!