Dutch Comic Con 2016

Dutch Comic Con 2016 vloog voorbij. Zaterdag ben ik voor het eerst, samen met een goede vriend van mij, naar een dergelijke beurs geweest. Het was genieten: de mensen, de sfeer, de vele merchandise, kostuums en de ‘bekenden’ die je ontmoet en voorheen alleen maar via internet kende. Zelfs tijdens het wachten voor de entree heb ik me prima vermaakt door te praten met en te kijken naar de mensen om me heen. Dit hadden we ons jaren geleden niet kunnen voorstellen, dat een Comic Con in Nederland zó populair zou zijn (zaterdagkaartjes waren online niet meer verkrijgbaar)!

Sinds de première van Star Wars: The Force Awakens had ik mijn Kylo Ren kostuum niet meer gedragen. Het viel me vanwege de warmte niet mee. Meestal liep ik met de helm in mijn zij door de Jaarbeurs, slechts sporadisch voor enkele foto-momenten besloot ik om hem daadwerkelijk op te zetten. Persoonlijke hoogtepunten waren voor mij het ontmoeten van ‘bekenden’ waar ik exclusief via internet eerder contact mee heb gehad, de vele prachtige Star Wars kostuums die te aanschouwen waren en mijn ontmoeting met Billy Dee Williams. Ik heb de beste man een hand kunnen geven en een kort gesprekje met hem kunnen hebben, dat was voor mij toch wel heel speciaal.

Die vriend van mij had zijn camera meegenomen en enkele kiekjes gemaakt, speciaal voor onze community. Bij thuiskomst bleek echter dat het aantal Star Wars gerelateerde foto’s niet zoveel was als we dachten! Vandaar een wat kleinere fotogallerij dan vooraf gepland. Sinds dinsdag (mijn verjaardag) ben ik zelf echter ook in het bezit van een spiegelreflexcamera en ik ben zeker van plan om die mee te nemen als ik in juli 3 dagen op Star Wars Celebration in Londen vertoef!

Heb je zelf mooie foto’s gemaakt (Star Wars-gerelateerd of niet) en wil je die met de community delen? Doe dit dan in het topic over Dutch Comic Con 2016!

[Best_Wordpress_Gallery id=”1″ gal_title=”Dutch Comic Con 16″]

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!