Star Wars quiz

Doe mee met de grote online Star Wars quiz en win Comic Con kaartjes!

En daarnaast een exclusief T-shirt, naast de exclusieve "Jedi Quiz Master" titel

Star Wars kenners opgelet: op vrijdag 11 november organiseren wij onze tweejaarlijkse Star Wars quiz genaamd Holocrons of Knowledge. Dit is het moment om te laten zien welke Star Wars fan zichzelf de allergrootste Star Wars expert van de lage landen mag noemen en de komende maanden de prestigieuze “Jedi Quiz Master”-titel binnen onze community mag dragen.

De afgelopen weken zijn communityleden Anton, Guido en titelverdediger Dirk druk bezig geweest met het bedenken van vragen voor de moeilijkste Star Wars quiz die we tot nu toe hebben georganiseerd. De vorige editie van de quiz vond plaats in juli en in de tussentijd organiseerden we onlangs ook een Rogue One quiz om tickets voor de exclusieve première van Andor weg te geven. Deze eerdere quizzen hebben voldoende inspiratie opgeleverd voor een paar van onze communityleden om zelf aan de slag te gaan met onze tweede communityquiz.

Win een exclusief t-shirt en 2 kaartjes voor Heroes Dutch Comic Con!

Op vrijdagavond 11 november om 20:00 kun je gratis deelnemen aan de laatste grote Star Wars quiz van dit jaar. Wie neemt de titel van Dirk over en wint daarmee een exclusief ontworpen Star Wars Awakens t-shirt inclusief kaartjes voor Heroes Dutch Comic Con? Dit is je laatste kans om op toegang te krijgen tot het evenement dat op 19 en 20 november plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht, want individuele dagtickets zijn inmiddels geheel uitverkocht. Je mag als winnaar zelf kiezen of je 2 tickets voor de zaterdag of de zondag wilt. Het enige wat je nodig hebt om aan onze quiz mee te doen is:

  • 2 apparaten met internettoegang, zoals een telefoon en een laptop/tablet/desktop.
  • Zorg dat je op vrijdagavond 11 november uiterlijk om 20:00 online bent in onze community, klik hier om mee te doen!

Star Wars Awakens you at Heroes Dutch Comic Con

Op zaterdagochtend 19 november zal Star Wars Awakens in samenwerking met de Star Wars Podcast een paneldiscussie houden in de ochtend, waarbij we ter plekke opnieuw leuke prijzen gaan weggeven op de conventie. Uiteraard mag de quizwinnaar hierbij zijn. Indien diegene onverhoopt niet in de gelegenheid is om deze dag te komen (of misschien heb je al kaartjes), worden de Comic Con tickets doorgegeven aan de tweede plek van de aanstaande quiz, tot er een dankbare winnaar is gevonden.

Doe jij al mee met de grootste Nederlandstalige Star Wars community? Klik hier en zorg dat je erbij bent voor de Star Wars quiz op 11 november!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!