Celebration bingo

Celebration PosterVolgende week vrijdag is het zover. Het jaarlijkse evenement Star Wars Celebration, dit keer in Londen. Drie dagen lang vieren we het bestaan van het sterrenstelsel hier ver, ver vandaan. Nieuws, panels, en duizenden Star Wars fans bij elkaar gepropt in het hart van Engeland. Star Wars Awakens stuurt twee dappere crewleden naar het beloofde land om er verslag van te doen.

Maar ook voor de thuisblijvers is er genoeg om naar uit te kijken. De grootste panels (welke precies wordt nog bekend gemaakt) zullen gestreamd worden, zodat iedereen mee kan kijken. Er zijn panels voor Rogue One, voor toekomstige films, voor Rebels, voor de boeken, voor de games, voor de comics… En in al deze panels is er een grote kans dat we nieuwe informatie gaan krijgen. Met als hoogtepunt natuurlijk de Rogue One trailer vrijdag!

Om je voor te bereiden hebben we een aantal mogelijke aankondigingen en gebeurtenissen op een rijtje gezet in een handig Celebration bingo-kaartje. De meesten zijn aannames met een vleugje hoop, een aantal zijn gebaseerd op aannemelijke geruchten.. En één of twee opties zijn wellicht meer humoristisch dan serieus.

Celebration Bingo

Zal dit het winnende kaartje zijn waarmee we een bingo scoren? De tijd zal het leren. Of er nu 1 of 24 vakjes doorgekrast kunnen worden, het wordt in ieder geval een spannend weekend. We gaan een aantal dingen die we allemaal hoopten bevestigd krijgen… En waarschijnlijk zullen we ook dingen zien waar we niet van hadden durven dromen.

Star Wars Celebration Europe is van vrijdag 15 t/m zondag 17 juli in het London ExCel International Exhibition Centre. Star Wars Awakens houdt je natuurlijk zoveel mogelijk op de hoogte. Volg ons op Facebook of Twitter om niks van de pret te missen!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!