Mon Mothma (Genevieve O'Reilly) in Lucasfilm's ANDOR, exclusively on Disney+. ©2022 Lucasfilm Ltd. & TM. All Rights Reserved.

Brekend: win 2 kaartjes voor de première van Andor op 20 september

Word één van de eersten ter wereld die de serie mag zien!

Voor het eerst zal er in Nederland een feestelijke première-avond georganiseerd worden voor een Star Wars live-action serie, in dit geval Star Wars: Andor. Toon jouw Rogue One kennis in onze online quiz op donderdag 15 september en zorg dat je erbij bent!

Zoals we weten zal Andor vanaf 21 september op Disney+ te zien zijn. De avond ervoor vindt echter de eerste Star Wars première-avond sinds 2019 plaats. Zie jij het zitten om het eerste deel van Andor in een bioscoopzaal met andere fans te bekijken? Lees dan snel verder!

Star Wars Awakens: de Nederlandstalige Star Wars community

In de community van Star Wars Awakens spreken we elkaar dagelijks op Discord middels zowel voice- als tekstchat over van alles op het gebied van popcultuur en vele andere zaken. Ook in het echte leven ontstaan er binnen onze community nieuwe vriendschappen, zo ondernemen we voor wie wil activiteiten zoals bijvoorbeeld een bioscoop- of pretparkbezoek. Verder bespreken we regelmatig Star Wars boeken en comics met elkaar.

Daarnaast organiseren we regelmatig winacties voor onze community, waar je kans kunt maken op leuke prijzen! Tevens wordt jouw Star Wars kennis beloond; we organiseren immers ook vier keer per jaar een eigen online Star Wars quiz waarbij de winnaar zich tot Jedi Quiz Master mag kronen en een fysieke prijs wint. Deze titel kun je bij een volgende quiz kwijtraken, maar de prijs mag je natuurlijk gewoon houden!

Star Wars Awakens is een veilige en positief ingestelde Star Wars community die gekenmerkt wordt door de broederlijke interactie en tolerantie voor elkaar. Sinds 2015 is Star Wars Awakens uitgegroeid tot de grootste Nederlandstalige Star Wars community.

Star Wars: Andor première op 20 september in Haarlem

Disney organiseert dus een première-avond voor Star Wars: Andor in Nederland, geheel in Star Wars sfeer. Om hierbij te zijn is het allereerst van belang dat je in de gelegenheid bent om op dinsdag 20 september om 19:00 aanwezig te zijn op een locatie in Haarlem. Je krijgt daar dus de kans om als een van de eersten ter wereld de eerste aflevering(en) van Andor te zien!

Het heeft overigens geen zin om daar zonder uitnodiging heen te gaan, want Disney werkt met een gastenlijst. De winnaar van de quiz zal dus (zoals eerder aangekondigd) een Andor goodiepakket winnen, maar nu dus óók kaartjes voor dit speciale evenement aangeboden krijgen! Mocht je als quizwinnaar niet bij het evenement kunnen zijn, zullen we de kaartjes aan de op één na best presterende deelnemer van de quiz aanbieden. Het goodiepakket win je als quizwinnaar dus sowieso, maar we willen garanderen dat degene die de exclusieve kaartjes krijgt ook daadwerkelijk in de gelegenheid is om het evenement in Haarlem bij te wonen.

Andor
©2022 Lucasfilm Ltd. & TM. All Rights Reserved.

Hoe win je kaartjes voor de Andor-première?

Om mee te doen aan onze Rogue One quiz en kans te maken op het goodiepakket en de kaartjes: ga naar StarWars.community, volg de link en zorg dat je donderdagavond om 20:00 online bent in onze community! Om deel te nemen aan de quiz heb je twee apparaten met een internetverbinding nodig (bijvoorbeeld een telefoon en een laptop/desktop/tablet). De quiz duurt ongeveer 45 minuten.

Succes en may the Force be with you!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!