Star Wars marathon
Star Wars marathon

Beleef de Force: een nog nooit eerder vertoonde marathon in Nederland

Bekijk alle Star Wars-films binnen 24 uur in bioscopen van Pathé en Kinepolis

Om het 25-jarig jubileum van Star Wars Episode I: The Phantom Menace (1999) te vieren, zal deze klassieker vanaf 3 mei tijdelijk te zien zijn in alle Pathé-bioscopen. Om dit jubileum extra speciaal te maken is er ook een epische, ruim 24-uurs Star Wars Marathon te zien bij Pathé en bij twee bioscopen van Kinepolis.

Voor het eerst in Nederland zal van vrijdagochtend 3 mei tot zaterdagochtend 4 mei alle negen delen van de legendarische saga op het grote scherm vertoond. Na een mooie dag en nacht vol avonturen zorgt Pathé in hun bioscopen voor een lekker ontbijt voor alle bezoekers. De ticketverkoop voor de marathon bij geselecteerde Pathé-bioscopen start op 29 maart 17:00.

Exclusief beeld van The Acolyte

Ter ere van het 25-jarig bestaan van Star Wars Episode I: The Phantom Menace, zal er op het grote doek tijdens deze speciale re-release 5 minuten aan exclusief beeldmateriaal van de nieuwe Star Wars-serie The Acolyte worden vertoond.

Tickets

De Star Wars-marathon is te zien bij vijf Pathé theaters vanaf vrijdag 3 mei om 10:00 uur tot zaterdag 4 mei circa 11:00 uur. Alle negen delen in de marathon zijn Engels gesproken en niet ondertiteld. De ticketsale start op 29 maart 17:00. Kaarten kosten € 69,50 per persoon inclusief het ontbijt verzorgd door Pathé. De marathon vindt plaats in de volgende Pathé theaters:

  • Amsterdam Noord
  • Schouwburgplein
  • Spuimarkt
  • Tilburg Stappegoor
  • Leeuwarden.

De re-release Star Wars Episode I: The Phantom Menace ticketsale start ook op 29 maart 17:00 en is te zien in alle Pathé bioscopen op vrijdag 3 tot en met dinsdag 7 mei. Deze re-release is Engels gesproken en Nederlands ondertiteld.

Voor meer informatie en tickets, pathe.nl/starwars.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!