fbpx
Social Media

Nieuws

Celebration livestreams/teaser Rebels seizoen 3!

Geplaatst

op

Celebration Poster

Morgen begint het evenement waar we al een tijd naar uitkijken: Star Wars Celebration Europe. Duizenden fans komen bij elkaar om Star Wars te vieren, en onze vrienden van Lucasfilm zullen ook genoeg nieuws op ons los laten. Echter, als je dit leest, bestaat er een grote kans dat je er niet bij zult zijn. Gelukkig biedt de Star Wars Show Live ons de mogelijkheid om er ook een beetje bij te zijn met hun Celebration livestreams! Hieronder volgt een overzicht van de panels die je live zal kunnen meekijken.

Vrijdag 15 juli

12:00   Star Wars Show Live! – Friday Preview
12:30   An Hour With Mark Hamill
14:00  Ahsoka’s Untold Tales
15:00  ILM Presents: Star Wars Archeology
16:45  Star Wars Show Live!Rogue One Panel Preview
17:00  Rogue One: A Star Wars Story (met trailer!)
18:00  Star Wars Show Live! – Rogue One Reaction

Zaterdag 16 juli

11:00   Star Wars Show Live! – Saturday Preview
11:15    Droids of The Force Awakens
13:00  The Creatures, Droids & Aliens of Star Wars: The Force Awakens
14:00  Keeping Up With The Fetts
15:00  Anthony Daniels, Without Protocol
17:00  Star Wars Rebels Season 3
18:00  Marvel’s Star Wars Comic Books
19:00  MEET ILMxLAB: The Future of Immersive Entertainment
20:00  The Minds Behind EA’s Star Wars Games

Zondag 17 juli

11:00   Star Wars Show Live! – Sunday Preview, Tiya Sircar
11:15    2016 Star Wars Fan Film Awards Ceremony
12:00  Carrie Fisher: The Princess Diaries
13:00  Lucasfilm: The Art of Storytelling
14:00  Ray Park Unleashed
17:00  Sluitingsceremonie

SWCE-16-06-30-Directors-Panel-Slider

De grote afwezige in dit alles is het Future Filmmakers panel dat zondag plaatsvindt, met oa Rian Johnson, Phil Lord, en Chris Miller, oftewel de regisseurs van episode VIII en de Han Solo spinoff. Blijkbaar wil Lucasfilm de mensen die naar dit panel gaan verwennen met exclusieve info, maar wij gaan natuurlijk ons best doen om je op de hoogte te houden!

Maar we hebben meer nieuws! In de wekelijkse Star Wars Show op Youtube zijn gisteravond ook de eerste beelden getoond van seizoen 3 van Star Wars Rebels. Het meest opvallende in de clip zijn natuurlijk Ezra’s nieuwe look en lightsaber. De gelukkigen in het Star Wars Rebels panel zullen de eerste dubbelaflevering van het seizoen al te zien krijgen, wij moeten er helaas nog even op wachten (de live stream zal vóór de aflevering overschakelen naar het Marvel panel). Maar dit is een leuk zoethoudertje!

Houd onze Facebook in de gaten voor alle grote aankondigingen, en onze Twitter voor alle kleinere dingen waarmee we jullie Facebook timeline niet willen spammen. Veel kijkplezier dit weekend, en may the force be with you!

A.k.a. BoxerlessBossk Tien jaar geleden was hij nog een enorme nerd met veel te sterke meningen over Star Wars en comics. Nu is hij een enorme nerd met veel te sterke meningen over Star Wars en comics die wel eens berichten over Star Wars post op je favoriete website!

Lees verder
Sponsor
Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws

Disney+ releasedatum aangekondigd

Geplaatst

op

Door

Over krap drie maanden is het dan zover: Disney+ komt eraan. Disney’s tegenhanger van Netflix zal op 12 november arriveren in de VS, Canada en ons eigen Nederland. De week daarna zullen Australië en Nieuw Zeeland volgen. België en de rest van Europa hebben nog geen concrete data, maar ook daar zal de dienst in het komende halfjaar beschikbaar komen.

De streamingdienst zal lanceren met de meeste Star Wars films, The Clone WarsRebels, en de eerste aflevering van de gloednieuwe live-action serie The Mandalorian. Op termijn zullen alle huidige films en series beschikbaar komen, met begin volgend jaar het finaleseizoen van The Clone Wars en in 2021 nog een live action serie over Cassian Andor.

Star Wars is natuurlijk niet alles wat te zien zal zijn. De dienst zal vol staan met Disney, Pixar en Marvel films, evenals content van National Geographic en 20th Century Fox. Nieuwe films en series zullen bij de vloot voor de dienst geproduceerd worden. Hierbij onder anderen Lady and the TrampHome AloneLove SimonHigh School Musical en meerdere Marvel-series.

De dienst zal €6,99 per maand kosten, of €69,99 per jaar; goedkoper dan de concurrent. Wij hebben de kosten maar alvast ingepland in ons maandbudget…

Lees verder

Televisieseries

Gerucht: Ewan McGregor keert terug als Obi-Wan

Geplaatst

op

Door

Star Wars houdt de geruchtenmolen altijd al bezig, maar één naam blijft toch steeds weer terugkeren. Het is ondertussen een van de slechtst bewaarde geheimen dat Lucasfilm met een project bezig is over Obi-Wan Kenobi. Maar nu lijken dingen een stuk concreter te worden. Cinelinx bericht namelijk dat Ewan McGregor, die het personage speelde in de drie prequels, getekend heeft om terug te keren als de wijze Jedi.

Goed nieuws natuurlijk! En de timing is opvallend. Volgende week is namelijk Disney’s grote D23 Expo, waar men de aankomende streaming service Disney+ volledig uit de doeken gaat doen. De aankondiging van een serie met een van Star Wars’ populairste acteurs zou daar natuurlijk niet misstaan. Wat dat betreft is de timing van McGregor’s contract vergelijkbaar met dat van Simu Liu, die daags voor Comic Con hoorde dat hij de nieuwe Marvel-held Shang-Chi zou worden.

Echter is het belangrijk om te onthouden dat het project nog in een vroeg stadium kan zijn. Met The Mandalorian dit jaar en Cassian Andor in 2021 op de planning komt er al genoeg live-action Star Wars tv. Het is dus goed mogelijk dat een eventuele Kenobi serie pas over een jaar of drie te bewonderen zal zijn.
Geduld is een goede eigenschap voor iedere Jedi.

Lees verder

Star Wars Resistance

Star Wars Resistance onthult de trailer voor seizoen twee

En stopt definitief na het tweede seizoen

Geplaatst

op

Door

Star Wars Resistance seizoen 2
© Disney | Star Wars Resistance trailer

Star Wars Resistance is vanaf oktober weer te zien wanneer de serie verdergaat waar het eerste seizoen eindigde en het conflict tussen de Resistance en de First Order hun climax uit de sagafilms nadert.

Zelfs als je niet bekend bent met de serie is het de moeite waard om deze trailer even te bekijken; de trailer laat zien wat de stakes zijn, de verhaallijnen die de personages volgen en aan het eind is er zelfs een rol voor een hoofdpersonage uit de nieuwe trilogie: niemand minder dan Kylo Ren.

Volg jij Star Wars Resistance en zoja, komt dit nieuws voor jou als een verrassing? En zo niet, ben je na het zien van de trailer van plan om de serie een kans te geven?

Seizoen 2 van Star Wars Resistance verschijnt naar verwachting in oktober op DisneyXD.

 

Lees verder

Gamenieuws

Legion uitbreidingen en de Raider voor X-Wing aangekondigd

Geplaatst

op

Door

Afgelopen weekend onthulde spellenfabrikant Fantasy Flight Games op GenCon (hét bordspellenevenement in Indianapolis) al wat nieuwe Star Wars producten en de afgelopen dagen ging men daar onverstoord mee verder.

Allereerst komt er in het vierde kwartaal van 2019 de verwachte Imperial Raider voor X-Wing:

Verder staat het in 2018 verschenen spel Legion ook niet stil; naast maar liefst vier uitbreidingen met units (stormtroopers, battledroids, clone troopers en rebels) verschijnt er in het vierde kwartaal ook een Imperial bunker!

 

 

Lees verder
Sponsor
Sponsor