Social Media

Nieuws

Celebration livestreams/teaser Rebels seizoen 3!

Geplaatst

op

Celebration Poster

Morgen begint het evenement waar we al een tijd naar uitkijken: Star Wars Celebration Europe. Duizenden fans komen bij elkaar om Star Wars te vieren, en onze vrienden van Lucasfilm zullen ook genoeg nieuws op ons los laten. Echter, als je dit leest, bestaat er een grote kans dat je er niet bij zult zijn. Gelukkig biedt de Star Wars Show Live ons de mogelijkheid om er ook een beetje bij te zijn met hun Celebration livestreams! Hieronder volgt een overzicht van de panels die je live zal kunnen meekijken.

Vrijdag 15 juli

12:00   Star Wars Show Live! – Friday Preview
12:30   An Hour With Mark Hamill
14:00  Ahsoka’s Untold Tales
15:00  ILM Presents: Star Wars Archeology
16:45  Star Wars Show Live!Rogue One Panel Preview
17:00  Rogue One: A Star Wars Story (met trailer!)
18:00  Star Wars Show Live! – Rogue One Reaction

Zaterdag 16 juli

11:00   Star Wars Show Live! – Saturday Preview
11:15    Droids of The Force Awakens
13:00  The Creatures, Droids & Aliens of Star Wars: The Force Awakens
14:00  Keeping Up With The Fetts
15:00  Anthony Daniels, Without Protocol
17:00  Star Wars Rebels Season 3
18:00  Marvel’s Star Wars Comic Books
19:00  MEET ILMxLAB: The Future of Immersive Entertainment
20:00  The Minds Behind EA’s Star Wars Games

Zondag 17 juli

11:00   Star Wars Show Live! – Sunday Preview, Tiya Sircar
11:15    2016 Star Wars Fan Film Awards Ceremony
12:00  Carrie Fisher: The Princess Diaries
13:00  Lucasfilm: The Art of Storytelling
14:00  Ray Park Unleashed
17:00  Sluitingsceremonie

SWCE-16-06-30-Directors-Panel-Slider

De grote afwezige in dit alles is het Future Filmmakers panel dat zondag plaatsvindt, met oa Rian Johnson, Phil Lord, en Chris Miller, oftewel de regisseurs van episode VIII en de Han Solo spinoff. Blijkbaar wil Lucasfilm de mensen die naar dit panel gaan verwennen met exclusieve info, maar wij gaan natuurlijk ons best doen om je op de hoogte te houden!

Maar we hebben meer nieuws! In de wekelijkse Star Wars Show op Youtube zijn gisteravond ook de eerste beelden getoond van seizoen 3 van Star Wars Rebels. Het meest opvallende in de clip zijn natuurlijk Ezra’s nieuwe look en lightsaber. De gelukkigen in het Star Wars Rebels panel zullen de eerste dubbelaflevering van het seizoen al te zien krijgen, wij moeten er helaas nog even op wachten (de live stream zal vóór de aflevering overschakelen naar het Marvel panel). Maar dit is een leuk zoethoudertje!

Houd onze Facebook in de gaten voor alle grote aankondigingen, en onze Twitter voor alle kleinere dingen waarmee we jullie Facebook timeline niet willen spammen. Veel kijkplezier dit weekend, en may the force be with you!

A.k.a. BoxerlessBossk Tien jaar geleden was hij nog een enorme nerd met veel te sterke meningen over Star Wars en comics. Nu is hij een enorme nerd met veel te sterke meningen over Star Wars en comics die wel eens berichten over Star Wars post op je favoriete website!

Lees verder
Sponsor
Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws

The High Republic is uitgesteld tot 2021

Geplaatst

op

Door

In april van vorig jaar werd op Star Wars Celebration Chicago bekend dat Lucasfilm bezig was met een nieuw project, Star Wars: The High Republic. Verschillende schrijvers zouden werken aan onder meer boeken en comics die zich afspelen in de hoogtijdagen van de Republiek en de Jedi. Dit is ongeveer 200 jaar voor The Phantom Menace. De eerste boeken die zouden verschijnen waren Charles Soule’s Light of the Jedi en Justina Ireland’s A Test of Courage. Deze stonden gepland voor augustus van dit jaar. Helaas gooit COVID-19 roet in het eten. Vandaag liet Michael Siglain van Lucasfilm namelijk via een open brief weten dat het gehele project is verplaatst naar 2021. Bovenstaande boeken zouden verschijnen op 5 januari van dat jaar.

Deze zomer mogen we nog wel het een en ander verwachten. In de brief staat namelijk dat de schrijvers dan van zich zullen laten horen en dat er waarschijnlijk vragen gesteld kunnen worden. Voor nu moeten we helaas nog even wachten tot we van The High Republic kunnen genieten.

Eerder gooide COVID-19 ook al roet in het eten bij de productie van de Cassian Andor serie voor Disney+. Wanneer de productie weer opgepakt wordt is nog onbekend.

Lees verder

Nieuws

Star Wars wint 5 keer bij Webby Awards

Geplaatst

op

Door

Deze week werden voor de vierentwintigste keer de Webby Awards uitgekeerd. De Webby’s zijn de Oscars van het internet en worden uitgereikt aan websites, online films en series, media, en apps. Voor elke categorie worden twee prijzen uitgegeven. Één winnaar wordt gekozen door een 2.000 tal juryleden. Dit zijn onder meer experts uit de innovatieve sector. De tweede winnaar wordt gekozen door zogenoemde ‘popular vote,’ ofwel wat wij thuis vinden.

Over de jaren hebben Star Wars en Lucasfilm al aardig wat Webby’s in de wacht mogen slepen. Dit jaar was dat niet anders. Met maar liefst vijf prijzen was Star Wars ook dit jaar een van de grote winnaars.

In de categorie Video – Series (Branded) won The Star Wars Show de prijs uitgegeven door het publiek. In de categorie Apps, Mobile and Voice – Entertainment won The Star Wars App beide prijzen. Ook won Star Wars in z’n geheel beide prijzen in de categorie Social – Television & Film.

Vooral de popular vote wordt gezien als belangrijk omdat dit aan geeft wat de doelgroepen zelf waarderen. Star Wars staat dus nog altijd goed op de kaart.

Lees verder

The Mandalorian

Gerucht: ook Timothy Olyphant speelt in The Mandalorian

Geplaatst

op

Door

De castinggeruchten over The Mandalorian blijven binnenstromen; The Hollywood Reporter meldt inmiddels dat ook Timothy Olyphant is toegevoegd aan de cast van het tweede seizoen.

Timothy Olyphant

Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic (via The Hollywood Reporter)

Na de eerdere berichten over Ahsoka, Boba Fett en Bo-Katan blijft de geruchtenmolen doorgaan met draaien in het kader van het vervolg op Star Wars’ eerste live-action serie. Wat voor rol Timothy Olyphant (Deadwood, Justified) mogelijk gaat spelen is niet bekend, sowieso zijn alle geruchten uiteraard niet officieel zolang Lucasfilm en/of Disney deze nog niet heeft bevestigd.

Het tweede seizoen van The Mandalorian staat gepland om in oktober van start te gaan op Disney+.

Lees verder

The Mandalorian

Gerucht: Katee Sackhoff speelt Bo-Katan in The Mandalorian

Geplaatst

op

Door

Katee Sackhoff
"Katee Sackhoff" by Gage Skidmore is licensed under CC BY-SA 2.0

Volgens bronnen van Slashfilm en Deadline zou Battlestar Galactica actrice Katee Sackhoff de eerste live-action versie van het personage Bo-Katan tot leven gaan brengen in het tweede seizoen van The Mandalorian. Dit gerucht gaat al de ronde sinds Star Wars Celebration in Chicago (2019). Echter, zowel Slashfilm als Deadline zeggen daar nu bevestiging van te hebben.

Sackhoff is niet onbekend met het personage. Eerder sprak zij de stem van de Mandalorian strijder al in voor de series The Clone Wars en Rebels. De laatste keer dat we Bo-Katan hebben gezien was in seizoen vier van Star Wars Rebels. Toen bezat zij de darksaber en werd ze gezien als de rechtmatige heerser over Mandalore. Echter, in het eerste seizoen van The Mandalorian zien we dat Moff Gideon de darksaber inmiddels bezit. We mogen ervan uitgaan dat Bo-Katan dat niet zomaar over haar kant laat gaan.

Sackhoff en Lucasfilm hebben allebei nog niet gereageerd op het gerucht maar volgens Slashfilm zou haar rol al helemaal opgenomen zijn.

Volgens de bestuursvoorzitter van Disney, Bob Chapek, hoeven we ons overigens geen zorgen te maken over het tweede seizoen van de serie. Volgens hem hebben alle opnames plaats gevonden voor de COVID-19 uitbraak en is de planning daardoor ongewijzigd. Vooralsnog mogen we het tweede seizoen van The Mandalorian dus gewoon op Disney+ verwachten in oktober van dit jaar.

Image: “Katee Sackhoff” by Gage Skidmore is licensed under CC BY-SA 2.0

Lees verder
Sponsor