Cassian & K-2SO comic in de maak

Cassian & K-2SO cover door Julian Totino Tedesco

Na het blijde nieuws van gisteren dat Mace Windu een eigen vijfdelige strip krijgt, is er vandaag nog meer bekend gemaakt. Ook de fan-favorieten uit de nieuwste film, Cassian & K-2SO, worden namelijk uitgelicht binnenkort. In Star Wars: Rogue One — Cassian & K-2SO Special #1 komen we meer te weten over de spion en zijn droid.

Deze eenmalige uitgave zal 9 augustus uitkomen en 40 pagina’s bevatten. Tekst en verhaal zijn bedacht door Duane Swiercynski, tekeningen zijn van de hand van Fernando Blanco. Beide heren mogen dan nieuw zijn in de wereld van Star Wars comics, maar hun cv’s spreken voor zich. Samen hebben ze een indrukwekkende lijst striphelden achter de kiezen, waaronder X-Men, Batman, Punisher, Iron Fist en Flash.

Het verhaal zal vertellen hoe Cassian K-2SO ontmoet, en zal zich dus vanzelfsprekend vóór Rogue One afspelen. Zoals vermeld komt de strip uit in augustus. Het is niet bekend of het bij deze enkele uitgave blijft, of dat het verhaal later bij een andere serie gebundeld wordt.

Ben je nog niet enthousiast van deze comic? I find that answer vague and unconvincing…

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!