Rian Johnson

Breaking: Rian Johnson creëert nieuwe Star Wars trilogie

Vandaag is via StarWars.com bekendgemaakt dat schrijver en regisseur van The Last Jedi Rian Johnson een compleet nieuwe Star Wars trilogie gaat creëren en tevens in ieder geval de eerste film van deze trilogie zal gaan regisseren.

De films zullen los staan van de Skywalker saga zoals we die kennen en dit biedt ruimte voor Rian Johnson om nieuwe personages, locaties en misschien wel tijdperken te introduceren die nog niet eerder op het witte doek binnen het Star Wars universum zijn vertoond.

Uit het feit dat Lucasfilm Rian Johnson nu al (ruim voordat The Last Jedi wereldwijd wordt ontvangen) drie (!) nieuwe films toevertrouwt, blijkt nogmaals dat ze behoorlijk content zijn met zijn werk aan het achtste deel van de Skywalker saga. Op dit moment is er nog weinig meer over deze nieuwe trilogie bekend (behalve dat Johnson hier samen met zijn goede vriend Ram Bergman aan zal werken) en de verwachting is dat we er op de korte termijn ook niet zoveel over gaan horen. Voor nu kunnen we ons richten op de eerste Star Wars film van Rian Johnson, die over een maand in de bioscoop verschijnt.

Star Wars: The Last Jedi, geschreven en geregisseerd door Rian Johnson, verschijnt 13 december 2017 in de Nederlandse bioscopen. In de film keren sterren Mark Hamill, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, en Adam Driver terug als hun personages uit The Force Awakens. Tevens zal het de zwanenzang zijn van Carrie Fisher.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!