The High Republic Phase 2

The High Republic Phase 2 boekaankondigingen

Nu het einde van de eerste fase van The High Republic heel dichtbij komt hebben StarWars.com en de High Republic Show een stel aankondigingen gedaan voor de tweede fase van het multimedia publicatie spektakel.

In hun interviews met de High Republic Show lieten James Waugh (Senior Vice President, Franchise Content & Strategy) en Michael Siglain (Creative Director, Lucasfilm Publishing) ook vallen dat The High Republic een vijfjarig project is, wat zou betekenen dat we tot en met 2025 van nieuwe High Republic verhalen kunnen blijven genieten.

 

En dan nu een overzicht van alle aangekondigde titels:

Abrams Books publiceert op 27 september 2022 het artboek The Art of Star Wars: The High Republic (Phase One), geschreven door Kristin Baver.
In het boek vinden we nieuwe interviews met de vijf architecten van de eerste fase van The High Republic – Claudia Gray, Daniel José Older, Justina Ireland, Cavan Scott en Charles Soule. Ook krijgen, zoals we van Art of… boeken gewend zijn diepere inzichten in het werk van de conceptartiesten. Voor dit boek zijn dat onder anderen Iain McCaig, Ario Anindito en Harvey Tolibao. Op StarWars.com vindt je vast een aantal voorproefjes van de werken die in het boek te bewonderen zullen zijn.

Disney-Lucasfilm Press publiceert op 1 november 2022 het Young Adult boek The High Republic: Path of Deceit, geschreven door Tessa Gratton en Justina Ireland.

Disney-Lucasfilm Press publiceert op 4 oktober 2022 het Middle Grade boek The High Republic: Quest for the Hidden City, geschreven door George Mann.

Del Rey publiceert op 4 oktober 2022 de roman The High Republic: Convergence, geschreven door Zoraida Córdova.

Marvel Publiceert vanaf oktober de doorlopende The High Republic serie, geschreven door Cavan Scott.

Dark Horse Comics publiceert de comic serie The High Republic: Quest of the Jedi, geschreven door Claudia Gray.

Op comic gebied schrijft Daniel José Older een original graphic novel voor Dark Horse, en Charles Soule werkt aan een Porter Engle comic serie voor Marvel.

 

 

Om nooit een publicatie van een boek of comic te missen kun je een oogje houden op onze kalender waarin we alle actuele publicatiedata voor onder anderen boeken en comics bijhouden!

Kun jij ook niet wachten op deze nieuwe titels, of ben je nog bezig met de boeken en comics uit de eerste fase van The High Republic? Praat er over mee in het High Republic kanaal op onze Discord!

The High Republic Show:

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!