Star Wars: Battles that changed the galaxy

Boekaankondiging: Star Wars: Battles that changed the galaxy

StarWars.com kondigde vandaag het nieuwe boek, Star Wars: Battles that changed the galaxy aan, geschreven door Jason Fry, Cole Horton, Chris Kempshall en Amy Ratcliffe. Het viertal neemt de lezer mee langs een lading bekende en geschiedenis schrijvende veldslagen in het Star Wars sterrenstelsel. Beginnend bij de Battle of Naboo en eindigend bij de Battle of Exegul met veldslagen tussen de Seperatists en de Republic, de Empire en de Rebellion, de First Order en de Resistance, en alles dat er tussenin zit.

Dit boek, uitgegeven door DK Books, zit boordevol foto’s renders en kaarten die de verschillende veldslagen uiteen zetten, beschrijven wat er gebeurde, waarom en hoe de beide partijen te werk gingen in een poging een overwinning voor hun fractie veilig te stellen.

Star Wars: Battles that changed the galaxy verschijnt op 5 oktober 2021 en is voor mensen die niet van wachten houden vanaf vandaag al te bestellen via Penguin Random House en zal naar verwachten binnenkort ook bij Nederlandse winkels beschikbaar worden.

Star Wars: Battles that changed the galaxy Cover
Star Wars: Battles that changed the galaxy Cover

Star Wars: Battles that changed the galaxy Cover

 

Star Wars: Battles that changed the galaxy Cover

 

 

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!