Social Media

Solo

Ron Howard bevestigt dat Solo zo goed als af is

Geplaatst

op

Solo: A Star Wars Story

De tumult achter de schermen bij Solo: A Star Wars Story zal bij iedereen bekend zijn. Nadat de oorspronkelijke regisseurs Philip Lord en Chris Miller de film verlieten, nam veteraan Ron Howard het stokje over. Gezien het late stadium waarin dit gebeurde, vlogen de geruchten over uitstel van de film in de rondte. Gelukkig is niets minder waar. Ron Howard veranderde de productie in een goed-geoliede machine. Met iets minder dan twee maanden tot de release is de film dan ook zo goed als af, zoals Howard hier op Twitter deelt.

De kwaliteit van Solo is hiermee natuurlijk nog niet gegarandeerd. Maar achter de schermen heerst momenteel een kalme en positieve sfeer, en dat kan alleen maar een goed teken zijn!

Solo: A Star Wars Story verschijnt 23 mei 2018 in de Nederlandse bioscopen. De film is geschreven door Lawrence en Jon Kasdan. Het zal het debuut zijn van Alden Ehrenreich als de iconische smokkelaar Han Solo. Ook Donald Glover, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, Paul Bettany en Joonas Suotamo zullen in de film te bewonderen zijn.

A.k.a. BoxerlessBossk Tien jaar geleden was hij nog een enorme nerd met veel te sterke meningen over Star Wars en comics. Nu is hij een enorme nerd met veel te sterke meningen over Star Wars en comics die wel eens berichten over Star Wars post op je favoriete website!

Lees verder
Advertentie
7 Comments

7 Comments

 1. Meester

  1 april 2018 at 01:00

  Van wat ik heb gehoord van een bron binnen het bedrijf die de reclameartikelen maakt (wristbands, petjes ect) verwacht Disney dat het de boeken in gaat als de slechtste Star Wars film ooit (naast de holiday special).

  Of dit waar is weet ik niet, maar aangezien ik de bron zowat dagelijks spreek lijkt het waarheidsgehalte ontzettend hoog.

  • William_H

   1 april 2018 at 03:32

   Dat is geen nieuw nieuws meer. En dat zeiden ze ook over de eerste Star Wars film.

  • Wesley

   1 april 2018 at 07:13

   Als ze er geen vertrouwen in hadden, hadden ze wel de tijd genomen om de film beter te maken, no?

  • Dennis

   2 april 2018 at 20:14

   Dus omdat je iemand dagelijks spreekt zal het wel waar zijn?

   Overigens heeft de Holiday Special nooit een theatrical release gehad dus kun je die (in financiële zin) niet zien als de slechtste SW film ooit.

   • Meester

    2 april 2018 at 20:28

    Ik spreek haar dagelijks idd, en zij werkt bij dat bedrijf.

    Je kan op mn woord geloven maar het hoeft niet.

  • Dennis

   3 april 2018 at 16:13

   De stelling “ik spreek iemand dagelijks, dus het is waar” vond ik nogal vreemd.
   Zelf spreek ik regelmatig iemand (die ik al jaren ken) die daadwerkelijk bij de productie van de film betrokken was en hij is juist vol lof…

 2. Dennis

  3 april 2018 at 16:12

  De stelling “ik spreek iemand dagelijks, dus het is waar” vond ik nogal vreemd.
  Zelf spreek ik regelmatig iemand (die ik al jaren ken) die daadwerkelijk bij de productie van de film betrokken was en hij is juist vol lof…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gamenieuws

Oscarnominatie Solo en Count Dooku betreedt Battlefront 2

Geplaatst

op

Door

Count Dooku

Solo: A Star Wars Story is genomineerd voor een Oscar en Count Dooku is uitgebracht als nieuwe speelbare schurk in videogame Battlefront 2.

Oscarnominatie Solo: A Star Wars Story

Recentelijk werd bekend dat Solo: A Star Wars Story niet in aanmerking kwam voor een Oscar voor Best Original Score omdat de kandidatuur te laat werd ingediend. Inmiddels zal Disney blij zijn om te kunnen melden dat de film een Oscarnominatie voor Best Visual Effects in de wacht heeft gesleept. De andere genomineerden voor deze categorie zijn Avengers: Infinity WarChristopher RobinFirst Man en Ready Player One.

De 91e editie van de Oscars vindt plaats op zondagavond 24 februari en die nacht zullen we dus te weten komen of de Star Wars spin-off zijn enige kans op een Oscar heeft kunnen winnen. De concurrentie is sterk, maar… never tell us the odds!

Heeft Solo: A Star Wars Story binnenkort goud in handen?

Count Dooku is het nieuwste speelbare personage in Battlefront 2

Nadat in oktober en november respectievelijk General Grievous en Obi-Wan Kenobi door EA Dice werden uitgebracht voor Star Wars: Battlefront 2 is inmiddels ook Darth Tyranus (beter bekend als Count Dooku) toegetreden tot de game. De Sith Lord is een van de beste lightsabervechters in de game, heeft daarnaast de beschikking over Force lightning en kan tevens zijn vijanden kwetsbaar maken voor aanvallen van jou en je teamgenoten. Tot slot zijn er in deze update eindelijk gamemodi zoals Heroes vs. Villains en Blast speelbaar gemaakt op de planeet Geonosis, waar men daar tot op heden enkel Galactic Assault op kon spelen.

In februari volgt een nog grote update waarin onder andere Anakin Skywalker (uit Revenge of the Sith) en een compleet nieuwe gamemodus die draait om het enteren en neerhalen van hoofdschepen worden toegevoegd. Wij zijn benieuwd! Ondertussen kijken we langzamerhand uit naar meer informatie over Respawn Entertainment’s aankomende Star Wars game Jedi: Fallen Order (gepland voor eind 2019).

Lees verder

Solo

Solo gediskwalificeerd van Oscar wegens fout van Disney-medewerker

Geplaatst

op

Door

En dat is wanneer “Solo” groot in beeld komt, vergezeld door een nieuwe en frisse uitvoering van de muziek die we al tientallen jaren kennen.

Solo: A Star Wars Story maakt geen kans op een Oscar voor Best Original Score. Een medewerker van Disney vergat de inzending in te sturen.

(meer…)

Lees verder

Solo

Home release van Solo aangekondigd

Geplaatst

op

Door

Solo

Op StarWars.com is vandaag de aankomende release van Solo: A Star Wars Story op digitale en fysieke media voor thuisgebruik aangekondigd. 

Solo verschijnt in de Verenigde Staten op 14 september digitaal en op 25 september op (4K) Blu-ray, DVD en on-demand. Voorgaande jaren kwamen de Star Wars films een paar weken na hun release in de VS uit in de Benelux. Het is niet duidelijk of dit nu weer het geval is, het lijkt er namelijk op dat Solo vanaf 26 september geleverd wordt door bijvoorbeeld bol.com.

Verder meldt StarWars.com dat we de volgende bonuscontent, waaronder acht verwijderde scènes, bij de release kunnen verwachten:

 • Solo: The Director & Cast Roundtable — Sit down with director Ron Howard and the stars for an intimate and entertaining discussion of the film’s making.
 • Team Chewie — See what it takes to bring your favorite Wookiee to life in this lighthearted look behind the scenes.
 • Kasdan on Kasdan — Iconic Star Wars screenwriter Lawrence Kasdan and son Jonathan share what it was like to write the movie’s script together.
 • Remaking the Millennium Falcon –Track the transformation of the most famous ship in the galaxy, from Lando’s swank and impeccable pride and joy to Han’s stripped-down hot-rod freighter with “special modifications.”
 • Escape from Corellia — Get behind the wheel for the making of this high-octane chase through the streets of Corellia.
 • The Train Heist — Explore the challenges and thrills of creating this action-packed sequence, including its remote location and spectacular effects.
 • Becoming a Droid: L3-37 — Meet the newest droid—and the talented actor who helps bring her to life.
 • Scoundrels, Droids, Creatures and Cards: Welcome to Fort Ypso –Take an in-depth tour of the rough-and-tumble bar where strangers mix and gamblers risk all in the legendary card game, Sabaac.
 • Into the Maelstrom: The Kessel Run – Join Han and Chewie at the controls of the Millennium Falcon to see how this legendary moment in Star Wars history unfolds.
 • The Millennium Falcon: From Page to Park — In an exclusive bonus feature available as a digital code with the Target release, you can get a look at the history of the most famous ship in the galaxy, its origin and development, and how it will translate in one of the most anticipated expansions in Disneyland’s history.
 • And Deleted Scenes:
  • Proxima’s Den
  • Corellian Foot Chase
  • Han Solo: Imperial Cadet
  • The Battle of Mimban: Extended
  • Han Versus Chewie: Extended
  • Snowball Fight!
  • Meet Dryden: Extended
  • Coaxium Double-Cross
Lees verder

Solo

Eerste afbeeldingen ‘Solo: A Star Wars Story’ Blu-ray

Geplaatst

op

Solo

Nauwelijks vijf weken na de première van Solo: A Star Wars Story zijn de eerste afbeeldingen van de Amerikaanse Blu-ray al verschenen!

Het betreft de steelbook exclusive die winkelketen Best Buy zal aanbieden en de exclusive (met als extra een storybook) van Target.

Naast deze afbeeldingen is er helaas nog niets bekend over de releasedatum (in zowel de VS als de Benelux) en welke uitgaves er hier zullen verschijnen. Zodra er meer bekend is lees je het uiteraard op Star Wars Awakens!

 

Lees verder