Oscarnominatie Solo en Count Dooku betreedt Battlefront 2

Solo: A Star Wars Story is genomineerd voor een Oscar en Count Dooku is uitgebracht als nieuwe speelbare schurk in videogame Battlefront 2.

Oscarnominatie Solo: A Star Wars Story

Recentelijk werd bekend dat Solo: A Star Wars Story niet in aanmerking kwam voor een Oscar voor Best Original Score omdat de kandidatuur te laat werd ingediend. Inmiddels zal Disney blij zijn om te kunnen melden dat de film een Oscarnominatie voor Best Visual Effects in de wacht heeft gesleept. De andere genomineerden voor deze categorie zijn Avengers: Infinity WarChristopher RobinFirst Man en Ready Player One.

De 91e editie van de Oscars vindt plaats op zondagavond 24 februari en die nacht zullen we dus te weten komen of de Star Wars spin-off zijn enige kans op een Oscar heeft kunnen winnen. De concurrentie is sterk, maar… never tell us the odds!

Heeft Solo: A Star Wars Story binnenkort goud in handen?

Count Dooku is het nieuwste speelbare personage in Battlefront 2

Nadat in oktober en november respectievelijk General Grievous en Obi-Wan Kenobi door EA Dice werden uitgebracht voor Star Wars: Battlefront 2 is inmiddels ook Darth Tyranus (beter bekend als Count Dooku) toegetreden tot de game. De Sith Lord is een van de beste lightsabervechters in de game, heeft daarnaast de beschikking over Force lightning en kan tevens zijn vijanden kwetsbaar maken voor aanvallen van jou en je teamgenoten. Tot slot zijn er in deze update eindelijk gamemodi zoals Heroes vs. Villains en Blast speelbaar gemaakt op de planeet Geonosis, waar men daar tot op heden enkel Galactic Assault op kon spelen.

In februari volgt een nog grote update waarin onder andere Anakin Skywalker (uit Revenge of the Sith) en een compleet nieuwe gamemodus die draait om het enteren en neerhalen van hoofdschepen worden toegevoegd. Wij zijn benieuwd! Ondertussen kijken we langzamerhand uit naar meer informatie over Respawn Entertainment’s aankomende Star Wars game Jedi: Fallen Order (gepland voor eind 2019).

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!