Een van de meest iconische elementen van Star Wars is natuurlijk altijd de muziek geweest. Ook Solo: A Star Wars Story zal weer orkestraal begeleid worden. Niet door Star Wars veteraan John Williams – al heeft de beste man wel één compositie voor Han gemaakt – maar door naamgenoot John Powell. Onder eerdere composities van Powell vallen de Bourne films en zijn bekroonde werk aan How to Train Your Dragon.

Diezelfde John Powell heeft nu dus via zijn Instagram account de tracklist voor zijn Solo soundtrack vrijgegeven. Het album bevat twintig nummers met relatief spoilervrije titels als Train Heist en Lando’s Closet. Wel is de tracklist een extra puzzelstukje om duidelijker te maken hoe alle scenes uit de trailers in de film passen. Wil je helemaal onbedoezeld in de bioscoop zitten, dan kun je misschien beter het venster sluiten.

De Solo: A Star Wars Story Original Motion Picture Soundtrack verschijnt op 25 mei.

Solo: A Star Wars Story staat gepland voor een release op 23 mei 2018. De film is geschreven door Lawrence en Jon Kasdan, en de regie wordt door Ron Howard op zich genomen. Het zal het debuut zijn van Alden Ehrenreich als de iconische smokkelaar Han Solo. Ook Donald Glover (Lando Calrissian), Woody Harrelson (Beckett), Emilia Clarke (Qi’ra), Thandie Newton (Val), Phoebe Waller-Bridge (L3-37) en Joonas Suotamo (Chewbacca) zullen in de film te bewonderen zijn.

Over de auteur

Filmrecensent & Redacteur

A.k.a. BoxerlessBossk Tien jaar geleden was hij nog een enorme nerd met veel te sterke meningen over Star Wars en comics. Nu is hij een enorme nerd met veel te sterke meningen over Star Wars en comics die wel eens berichten over Star Wars post op je favoriete website!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.