The Art of Star Wars Rebels

Aankomende boeken in 2019

IGN deelt vandaag het nieuws dat er op 1 oktober van dit jaar een nieuw Star Wars Rebels boek gaat verschijnen. The Art of Star Wars Rebels, uitgegeven door Dark Horse Books en Lucasfilm. Het boek is geschreven door Daniel Wallace.

Het boek zal een kijkje achter de schermen van de TV serie geven, met nooit eerder getoond concept art en commentaar van onder anderen Dave Filoni, Simon Kinberg en Carrie Beck, de makers van de show.

 

Verder deelden onze vrienden van Jedi-Bibliothek gisteren een aantal onaangekondigde titels die zij dankzij Amazon en starwarstimeline.com ontdekt hebben.

Volgens hun bericht kunnen we in 2019 onder andere de volgende Star Wars titels verwachten:

Star Wars: The Concept Art of Ralph McQuarrie Book – 8 oktober 2019
Een verzameling van ruim 100 concepttekeningen van de hand van Ralph McQuarrie.

Collecting A Galaxy: The Art of Sideshow Collectibles – 8 oktober 2019
In dit boek krijgen we een kijkje achter de schermen van Sideshow Collectibles, wat al tientallen jaren indrukwekkende collectible beelden, figuren en artwork produceert. We zullen getrakteerd worden op nooit eerder getoond concept artwork en verhalen van de artiesten achter deze kunstwerken.

The Moviemaking Magic of Star Wars: Ships & Battles – 3 december 2019
Dit zal het tweede deel in de Moviemaking Magic of Star Wars serie zijn, in deel 1 The Moviemaking Magic of Star Wars: Creatures & Aliens werd een hoop uit de doeken gedaan over de praktische kostuums en poppen van verschillende wezens in de Star Wars films, dit deel belooft veel goeds voor Schepen en gevechten in de filmreeks.

Naar welk van deze titels kijken jullie het meeste uit?

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!