Jyn Erso (Eadu)

Complete collectie 9,5 cm Rogue One figuren gelekt!

Eerder konden we al een aantal 15 cm toys, schepen en 2-packs figuren laten zien. Nu hebben we ook de volledige lijn 9,5 cm Rogue One figuren die op 30 september verkrijgbaar zal zijn. Het betreft hier Jyn, K-2SO, Imperial Ground Crew, Stormtrooper, Kylo Ren, Sabine en Kanan.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Opmerkelijk is dat maar vier van deze figuren daadwerkelijk in de film te zien zullen zijn. Tegen december zal er echter meer in de schappen liggen. Gezien deze wave figuren al voorspeld werd door Jedi Temple Archives, zijn hun overige voorspellingen ook aannemelijk. In dat geval zal er in november een tweede golf 9,5 cm figuren komen. Deze bestaat uit Chirrut Îmwe, Jyn Erso (II), Director Krennic, Cassian Andor, Darth Vader, Rey, en Leia (Rebels).

Verder blijft Eadu een mysterie. Net als de 15 cm Cassian Andor is ook deze Jyn gekleed in haar kostuum dat ze daar draagt. In tegenstelling tot Jedha en Scarif, weten we echter nog steeds niet wat of waar Eadu precies is. Is het een hele nieuwe planeet, of een deel van Jedha? In ieder geval zijn Jedha en Eadu beiden koude locaties.

Tot slot een opmerking over de Imperial Ground Crew. Normaal gesproken zou dit figuur niet heel interessant zijn. Het lijkt echter dat de vermomming die Jyn zal gebruiken een Ground Crew outfit is.

Rogue One
Jyn vermomd als een lid van de Imperial Ground Crew.

De Rogue One figuren zullen rond 30 september in de schappen liggen. Houd Star Wars Awakens in de gaten voor meer nieuws over toys, films, series en meer.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!