Nieuwe Star Wars Hot Toys aankondigingen (mei 2024)

De nieuwe aankondigingen op een rij in deze Star Wars maand

Waar we onlangs nog deelden dat er nieuwe Star Wars Hot Toys zijn onthuld in de vorm van Darth Revan, Lord Starkiller en de droids van Doctor Aphra zijn er deze maand nog veel meer aankondigingen geweest van deze welbekende fabrikant van hyperrealistische action figures op 1:6 schaal!

In alle eerlijkheid zijn het er wat teveel om individueel op te noemen, daar hebben we gelukkig de officiële kanalen van Hot Toys zelf voor. Wel deel ik de potentiële nieuwe pre-orders hieronder voor jullie en benoem ik graag in het bijzonder de speciale uitvoeringen van verschillende troopers, een Obi-Wan Kenobi met Mandalorian armor en zelfs een Luke Skywalker (in maar liefst twee edities met zowel een sculpted haarkapsel als realistisch uitziend haar) uit de Legends comic Dark Empire.

Voor wie interesse heeft in één of meerdere figuren: wees bereid om de portemonnee te trekken met een gemiddelde prijs van rond de €300 – €350, afhankelijk van waar je de figuren op de kop tikt. Ben je op zoek naar een betrouwbare shop binnen en/of buiten Europa naast de officiële website van Sideshow (partner van Hot Toys), raad ik je aan om in onze community ons crewlid Roy aan te spreken in de sectie over collectibles, aangezien hij flink wat ervaring heeft met het bestellen van deze hyperrealistische poppen (ahem, action figures).

Bij deze de beloofde lijst en zoals ik je al waarschuwde: het zijn er nogal wat!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!