Heart of the Empire, Ahsoka, Maul & Emperor: nieuwe Imperial Assault uitbreidingen!

Op Celebration gebeurde het niet maar vandaag tijdens de Wereldkampioenschappen van Fantasy Flight Games gebeurde het wél: de bekendmaking van de nieuwe Imperial Assault uitbreidingsset en expansion packs die in het derde kwartaal van 2017 gaan verschijnen!

Daar waar iedereen een kleine set van Endor verwachtte (om de simpele reden dat grote en kleine uitbreidingen elkaar afwisselen en de releases de lijn van de originele trilogie leken te volgen; de laatste set was immers Jabba gerelateerd) verrast producent Fantasy Flight Games met een grote set die Coruscant als thema heeft!

Heart of the Empire is de naam van de uitbreiding die (naast legio nieuwe kaarten, tokens en bordstukken) 3 nieuwe spelerpersonages ook 4 clawdites, 4 riot troopers, 4 sentry droids en een AT-DP bevat!

 

Daarnaast verschijnen er zoals gebruikelijk ook enkele expansion packs:

Met Darth Maul, Emperor Palpatine en Ahsoka Tano verschijnen er 3 bestaande personages en wordt (nadat in de voorgaande waves reeds The Grand Inquisitor en Hera & Chopper verschenen) de ‘Rebels’ lijn voortgezet!

Al met al weer veelbelovende uitbreidingen voor dit fantastische bordspel. De vraag is nu of (aangezien men nu de kleine uitbreiding overslaat) minder sets per jaar gaan verschijnen.

Op de site van Fantasy Flight Games kun je meer informatie over Heart of the Empire en de drie expansion packs vinden!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!