Fantasy Flight Games: The Force Awakens, X-Wing en Imperial Assault nieuws!

Vandaag kwam spellenfabrikant Fantasy Flight Games met nieuws over 2 van haar Star Wars spellen en is een compleet nieuw spel aangekondigd!

Allereerst het hier zo geliefde Imperial Assault: Binnenkort komt de Bespin uitbreiding en hiervan is nu een nieuwe preview verschenen.  In deze preview worden de twee speelbare figuren nader toegelicht: Davith Elso (een Force user) en Murne Rin (een Ithorian). Je kan de preview hier bekijken.

swi24_plastic

Verder met X-Wing waar een Heroes of the Resistance uitbreidingsset is aangekondigd. Deze set bevat de Millennium Falcon en de inmiddels beruchte zwarte X-Wing van Poe Dameron. Meer info over deze (werkelijk fan-tas-ti-sche) miniaturen en de rest van de inhoud van deze set is hier te vinden.

swx57_box_600

Last – but certainly not least – is er een compleet nieuw spel aangekondigd: Het Star Wars: The Force Awakens role playing game! Hiervan komt een speciale beginnersset uit waardoor spelers die nieuw zijn met het rollenspel fenomeen simpel kunnen starten. Meer informatie is hier te vinden.

swr09_box_left

 

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!