International Trailer

Eerste afbeeldingen The Last Jedi LEGO (en Kelly Marie Tran)?

De afgelopen dagen was in Nürnberg een grote speelgoedbeurs waar onder andere de LEGO Star Wars sets die in juni gaan verschijnen te zien waren…en ook de The Last Jedi sets!

Helaas: fotograferen was niet toegestaan en de pers mocht de sets niet zien. Wél weten we (via iemand die de The Last Jedi sets gezien heeft) dat ze er geweldig uitzien (dit was tevens het enige dat hij kon zeggen zonder naar eigen zeggen in de problemen te komen).

Gelukkig voor ons waren er personen die het fotografeerverbod niet ál te letterlijk namen…en een paar kiekjes hebben gemaakt.

Zo was er een hongaarse site die de nieuwe tank met Aayla Secura wist vast te leggen, maar veel interessanter was de foto van de oostenrijkers van Spieletest.at. Op het eerste gezicht lijkt het een foto te zijn waarop alleen de Guavian (links, deze zit in de Rathtar Escape set) nieuw is. De andere drie figuren (Rowan en Zander van The Freemaker Adventures en Rey) hebben we immers al in eerdere sets gezien (in de zomersets keren ze weer terug). Maar let eens op de achterste rij. De twee Battledroids zullen in de net genoemde nieuwe tank set zitten, maar daarnaast staan een vrouwelijk personage, een Resistance fighter die anders is dan degenen die in the The Force Awakens sets zaten (deze heeft namelijk printing op de benen) en een zwarte onbekende droid.

Deze figuren zitten in geen enkele zomerset…dus…Hebben we hier te maken met The Last Jedi figuren? Het vrouwelijke figuur zou zomaar Kelly Marie Tran kunnen zijn!

Wishful thinking? Of serieus The Last Jedi?

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!