Star Wars gifts

De ultieme Star Wars Valentijn Gifts guide

Jouw Valentijn middels Star Wars gifts laten zien hoe groot je liefde voor hem/haar is? Een complete Jedi Temple uitmoorden is misschien niet het meest romantische wat je kan doen. Maar wat moet je dan wel? In dit artikel geef ik jullie tips wat je voor jouw geliefde kan kopen om hem/haar te verrassen. En om jullie extra te helpen kun je aan het einde van dit artikel een paar prachtige corny Star Wars Valentijnskaarten downloaden die ik speciaal voor jullie heb gemaakt. Join the heart side!

Star Wars gifts voor hem

Laten we beginnen met de mannen. Ik heb drie leuke cadeautjes gevonden die je aan jouw Star Wars liefhebbende vriend kunt geven. De eerste is er één die ik zelf aan mijn vriend heb gegeven en een groot succes was. Daarnaast is het misschien ook wel een prachtige relatietest wanneer jullie hem samen in elkaar gaan zetten. Het is een beetje de IKEA-kast onder het speelgoed, een prachtige LEGO-set van Luke’s X-Wing.

Star Wars gifts

You’ve got a target lock on my heart. Deze set is misschien niet het eerste waar je aan denkt voor Valentijn, maar wel een schot in de roos als je het aan mijn vriend vraagt. Hij kreeg dit vervroegd Valentijnscadeau en dezelfde avond stond hij al te shinen in de kast. We hebben het gezellig samen gebouwd en binnen anderhalf uur was hij klaar. Deze set is in mijn ogen voor de beginnende LEGO-bouwer. Hij heeft wel één pittig gedeelte waar je goed moet opletten, want er komt wat technisch LEGO aan te pas om de wings te laten bewegen. De set komt met de minifigs Luke, R2-D2, Princess Leia en General Jan Dodonna. Al met al een geslaagd cadeau die niet al te veel ruimte in je huis opneemt. Met de Valentijnskaart die je onder het artikel kan downloaden maak je er een origineel Valentijnscadeau van.

Star Wars gifts

You’re the Obi-Wan for me. Nu begrijp ik heel goed dat die X-Wing van hierboven niet compleet budgetvriendelijk is, daarom is dit cadeautje wat leuker voor de portemonnee. Met een leuke boodschap en deze Funko Pop laat je het hartje van jouw vriend sneller kloppen. Kleine waarschuwing, het sparen van Funko Pops is verslavend!

Star Wars gifts

You are so Hoth. Om nu weer in een Tauntaun te gaan liggen om je warm te houden is ook weer wat. Je kunt namelijk zorgen dat je vriend het ook lekker warm heeft in deze leuke trui. Deze pixel-trui met allemaal characters erop uit de originale films is heerlijk voor deze koude wintermaanden. En als pluspunt krijg je bij Zavvi nu voor een euro meer een Valentijn Star Wars Funko Pop erbij! De Funko’s waar je uit kan kiezen zie je later terug in dit artikel.

Star Wars gifts voor haar

Tijd voor een cadeautje voor jouw Padmé Amidala waardoor ze je nooit zal vergeten.

Star Wars gifts

Till death Star do us part. Weet je nog die schattige Ani die een zelfgemaakt kettinkje gaf zodat Padmé hem nooit zou vergeten? Die kun je ook voor jouw geliefde kopen voor een mooi prijsje. Deze super leuke ketting zorgt ervoor dat jouw vriendin altijd aan je denkt. But don’t go to the dark side nadat je deze ketting hebt gegeven hè?

Star Wars gifts

I love you.. I know. Dit is misschien wel een heel leuk sneaky cadeau mocht je een vriendin hebben die iets minder met Star Wars heeft. Deze Blond Amsterdam kopjes hebben namelijk de bekende Star Wars quote van Han en Leia erop staan. Mocht ze de quote niet herkennen, heb je gelijk een leuke filmavond voor de boeg.

Star Wars gifts

Don’t fly Solo, be mine. Je weet wel. It’s the ship that made the Kessel Run in less than twelve parsecs, maar dan in kettingvorm. Een echte eye-catcher en helemaal on trend. Couture Kingdom is een merk waar je Disney-gerelateerde sieraden kunt krijgen en hebben daardoor een grote collectie Star Wars. Is je vriendin meer van The Dark Side, dan heb je ook daar een tof aanbod in. Ik zelf heb dus deze leuke Millennium Falcon-ketting. Valt niet gigantisch op en staat bij alle outfits. Een echte aanrader dus. Je kan hem zowel in het goud als in het zilver krijgen.

Voor beide

Star Wars gifts

Join the dark side, we have Funko’s. Ik heb het er in dit artikel al een paar keer over gehad. Een hobby die mijn vriend en ik hebben is het sparen van Funko Pops. Die van Star Wars zijn wel onze favoriet. Toen we zagen dat deze Valentijn-versies verschenen, moesten we deze meteen hebben. We hebben dan ook de complete collectie besteld. Deze Funko’s geven perfect onze liefde voor Star Wars, Funko’s en elkaar weer. Wat extra leuk is bij deze Funko’s, is dat op alle voetjes een leuke corny Star Wars Valentijn quote staat. Bij het stukje over de Star Wars trui die je aan je vriend kan geven vertelde ik al dat je een Funko Pop kan kiezen en dat is deze collectie! Dat is toch de ultieme Valentijnsbundel? Binnenkort komt er ook een R2-D2 versie uit. Wanneer is nog niet bekend.

Zoals beloofd, omdat dit mijn eerste artikel is en ik jullie Valentijn extra speciaal wil maken zijn hier de kaarten die ik zelf getekend/ontworpen heb. Jullie kunnen ze hier downloaden en zelf uitprinten. Mocht je ze gebruiken, laat dan in onze Discord community weten wat jullie geliefde er van vond!

Fijne Valentijn en May the Force be with you.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!