Kruidvat

Aanrader voor de feestdagen: Yoda’s Jedi Starfighter van LEGO

Heb jij een Star Wars fan in je familie of vriendengroep, of ben je zelf gek op de films en series? Dan hebben wij de perfecte cadeautip voor de feestdagen: Yoda’s Jedi Starfighter van LEGO Star Wars! In dit artikel vertellen we je alles over deze toffe LEGO set en de minifiguurtjes die erbij horen.

Bouw- en speelplezier

De set is geschikt voor alle Star Wars en LEGO liefhebbers van 8 jaar en ouder. Het bouwen kan namelijk nog best een uitdaging zijn! Met 253 onderdelen om de Starfighter in elkaar te zetten ben je best even bezig. En het plezier houdt na het bouwen niet op: met een beetje verbeelding vlieg jij samen met de minifiguurtjes van Yoda en R2-D2 door het Star Wars universum.

De Starfighter heeft twee schieters met veermechanismen en daarnaast heeft Yoda ook zijn eigen lightsaber om alle vijanden mee af te schrikken! De cockpit kan open en dicht. Daarbij zijn de vleugels (mét vlieg- en landingsmodus) van het ruimtevaartuig verstelbaar. Al enthousiast geworden? LEGO Star Wars is verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf € 8,99.

Een musthave voor verzamelaars

De Jedi Starfighter is de perfecte toevoeging aan de collectie van (beginnende) verzamelaars. De set is niet groot: het schip is 19,1 cm lang, 26,2 cm breed en 4,6 cm hoog. Zo kan je hem makkelijk opbergen. De iconische minifiguurtjes maken de set extra uniek.

De onderdelen van LEGO staan bekend om hun duurzaamheid en weerbaarheid en kunnen eindeloos uit elkaar gehaald worden om deze weer opnieuw in elkaar te zetten. Een leuke activiteit met vrienden, familie of je kids!

Het perfecte cadeau

Als Star Wars fan jeuken je handen waarschijnlijk al na het lezen van dit artikel: hoog tijd om te bouwen dus! Zet de LEGO set op je verlanglijstje of maak er iemand anders blij mee tijdens de feestdagen. Er zijn ook andere sets binnen de Star Wars serie van LEGO, zoals ‘Captain Rex Helm’, ‘Pirate Snub Fighter’ en ‘Boba Fett’s Sterrenschip Microfighter’. Zo bouw jij je Star Wars collectie uit tot een heel universum!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Kruidvat.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!