winactie

Winactie: Win jouw Laatste Kans!

Wij zijn verheugd om een samenwerking met Luitingh-Sijthoff, de uitgeverij die verantwoordelijk is voor recente Nederlandstalige Star Wars leesboeken, aan te mogen kondigen. Met dank aan hen mag Star Wars Awakens de komende maanden telkens 1 Star Wars boek weggeven middels een winactie. Klik hier om een kijkje te nemen in hun Star Wars-selectie!

winactie

Je leest het goed: de komende paar maanden kun je iedere maand een ander Nederlandstalig Star Wars boek winnen. Het eerste boek dat wij mogen weggeven is Laatste Kans, de Nederlandse vertaling van Last Shot door Daniel José Older. Roel schreef eerder dit jaar een boekrecensie van de originele versie, hierover zei hij het volgende:

Last Shot is een opwarmertje voor Solo: A Star Wars Story  waarin we gaan zien hoe deze twee schavuiten elkaar leerden kennen. In Last Shot springen we heen en weer in de tijd en volgen we drie verhalen, een Lando verhaal voor hij Han leerde kennen, een Han verhaal nadat hij Lando leerde kennen en de Millennium Falcon van hem gewonnen had en het hoofdverhaal dat zich enkele jaren na Return of the Jedi afspeelt.

Last Shot is een leuk avontuur dat moeilijk weg te leggen is.

Wil je meer weten over het boek? Lees dan nu onze complete boekrecensie!

Winactie

Wil jij kans maken om dit boek te winnen? Ga dan snel naar onze Facebookpagina om deel te nemen aan onze winactie! Redactieleden zijn uitgesloten van deelname.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!