Social Media
Bad Batch Bad Batch

Artikelen

The Bad Batch: alles wat je moet weten

Ben jij klaar voor The Bad Batch wanneer deze vanaf 5 mei op Disney+ verschijnt?

Geplaatst

op

Zoals bekend verschijnt op 5 mei (internationaal 4 mei) de nieuwste Star Wars serie op Disney+; The Bad Batch. Te beginnen met een extra lange aflevering van maar liefst 75 minuten! Wat moet je weten voordat je aan de nieuwe serie begint?

Hopelijk heb je het laatste seizoen van The Clone Wars al gezien (spoiler alert!), want in dit artikel help ik je graag op weg om goed voorbereid deze nieuwe Star Wars serie te kunnen kijken.

Wie zijn ‘The Bad Batch’?

The Bad Batch draait natuurlijk om de inmiddels welbekende Clone Force 99: in eerste instantie een groep van vier genetisch gemuteerde clone commandos. In de eerste afleveringen van het laatste The Clone Wars seizoen maakten we kennis met deze ‘buitenbeentjes’. Clone Force 99 bestaat uit:

  • Hunter; de sergeant van de groep met versterkte zintuigen.
  • Crosshair; de scherpschutter met nagenoeg perfect gezichtsvermogen.
  • Wrecker; de roekeloze krachtpatser die liever eerst vecht en daarna pas vragen stelt (en last heeft van hoogtevrees, of eigenlijk zwaartekracht zoals hij het zelf stelt).
  • Tech; de intelligente nerd die een hoop gadgets tot zijn beschikking heeft.

Van Echo – een voormalig lid van de 501st Legion – werd aan het eind van seizoen 3 van The Clone Wars gedacht dat hij is gestorven, echter bleek in seizoen 7 niets minder waar.

Aan het einde van de Bad Batch arc (S07E04) zien we dat Echo – voorgoed veranderd na zijn jarenlange gevangenschap – zich bij Clone Force 99 voegt omdat hij zich daar inmiddels meer thuis voelt dan bij zijn oude legermaten. Daarover straks meer!

The Bad Batch

V.l.n.r.: Crosshair, Echo, Hunter, Tech en Wrecker in gesprek met een kind genaamd Omega.

De oorsprong van Clone Force 99 (The Bad Batch)

Clone Force 99 ontstond uit een idee van de Kaminoans om een groep supersoldaten van de Clones te maken. Dat was niet helemaal een succes te noemen; de enige vier geslaagde experimenten werden uiteindelijk de leden van Clone Force 99.

De naam van deze kleine divisie is een eerbetoon aan 99, een ‘mislukte’ clone met genetische mankementen die zijn hele leven op Kamino heeft gewerkt en zich dus nooit bij een legerdivisie heeft gevoegd. Uiteindelijk is 99 ondanks de hulp van Rex en Echo overleden tijdens een invasie van de Separatisten (onder leiding van General Grievous) op Kamino.

99

99, de enige clone die achterbleef op Kamino.

De Kaminoans poogden hun clones te verbeteren door gewenste mutaties door te voeren, dit resulteerde er ook in dat de clones van Clone Force 99 allemaal een uniek uiterlijk en stemgeluid hebben – in tegenstelling tot alle andere clones. De Bad Batch heeft als enige divisie een doodshoofd op hun armor staan, wat hun uiterlijk uniek en herkenbaar maakt.

Clone Force 99 staat verder bekend om hun 100% missie-slaagkans en de door hen vaak gehanteerde term ‘reg(s)‘ (afkorting van regular(s)) die ze gebruiken om andere clones dan henzelf mee aan te duiden. De ‘normaaltjes’ dus!

Achter de schermen was het overigens George Lucas die met het concept voor de Bad Batch kwam aanzetten: hij wilde het idee verkennen dat er (genetisch) verbeterde clones zijn die wat unieker zijn van elkaar dan wat we tot nu toe waren gewend. Deze zouden volgens hem als een special forces troepencommando moeten fungeren.

The Bad Batch in The Clone Wars

Aan het begin van de arc biedt Hunter commander Cody gelijk zijn excuses aan; de Bad Batch verschijnt wat later dan verwacht vanwege een uitgelopen missie op Yalbec Prime. Dit gesprek wijst er wel op dat Cody ervaring heeft met Clone Force 99 en hen vaker om hulp vraagt wanneer de Republic iets voor elkaar moet krijgen – buiten het boekje om, uiteraard!

Bad Batch

Clone Force 99 – oftewel de Bad Batch – arriveert op Anaxes.

Clone Force 99 wordt gevraagd om samen met Cody en andere clones een infiltratiemissie uit te voeren op een Separatist Cyber Center. Zoals verwacht loopt uiteraard niet alles van een leien dakje: ze worden omsingeld door droids van de Separatisten en dit dwingt Clone Force 99 om ‘Plan 82’ in werking te stellen. Hier zien we dat deze kleine groep clones zeer sterk op elkaar zijn ingespeeld; ze weten precies wat ze van de ander kunnen verwachten en alle tactische interventies worden tot in de puntjes nauwkeurig uitgevoerd.

Na enkele schermutselingen komen de clones erachter dat er een signaal wordt verzonden die de Separatisten tactische voordelen biedt in gevecht met de clone troopers. Rex herkent dit signaal en vermoedt dat het om zijn verloren gewaande vriend en collega Echo gaat. Het is niet makkelijk voor hem om de anderen hiervan te overtuigen, maar desalniettemin wordt er een missie ingezet om tenminste de bron van het signaal te vinden en te deactiveren.

Het vinden en bevrijden van Echo

Bad Batch

Clone Force 99, Anakin Skywalker en Rex zijn op zoek naar Echo.

Met behulp van Anakin Skywalker en Rex reist de Bad Batch af naar Skako Minor, een planeet onder de Techno Union (een factie die geallieerd is met de Separatisten). Na een avontuur met grote vliegende reptielen (de keeradaks) en de kidnapping van Anakin Skywalker komen de troepen uiteindelijk terecht bij de basis van de Techno Union. Het is daar waar onze helden uiteindelijk de kamer vinden waar Echo gevangen wordt gehouden.

Dankzij Echo’s kennis lukt het de clones en generaal Skywalker om een ontsnappingsroute te vinden, maar niet voordat de groep nog tegenover driepotige Octuptarra tri-droids (oorspronkelijk te zien op Utapau in Revenge of the Sith) komt te vechten.

Zoals gezegd koos Echo er aan het eind van deze vier episodes voor om zich bij Clone Force 99 te voegen. Het was voor Rex niet makkelijk om te accepteren dat Echo zich daar meer thuis voelt, maar hij zei daar wel gelijk bij dat Echo op zijn steun kan rekenen. De arc eindigt met een saluut van de nu vijfkoppige Bad Batch.

Bad Batch

Tech, Crosshair, Hunter, Echo en Wrecker geven Rex een laatste saluut.

The Bad Batch op Disney+

We weten dat deze nieuwe serie verdergaat waar The Clone Wars eindigde, waarmee we de eerste periode van de Galactic Empire vanuit het perspectief van deze unieke groep clones te zien zullen krijgen. The Bad Batch speelt zich dus ná Order 66 en Revenge of the Sith af.

De eerste aflevering van The Bad Batch verschijnt in Nederland op 5 mei (internationaal op 4 mei) en duurt 75 minuten. Daarna verschijnt wekelijks op vrijdag een nieuwe aflevering:

  1. 5 mei: Aftermath (75 minuten)
  2. 7 mei: Cut and Run (31 minuten)
  3. 14 mei: Replacements (28 minuten)

De officiële trailer

Op basis van de trailer kunnen we concluderen dat de groep wordt opgejaagd door de clones van de Galactic Empire onder leiding van Admiral Tarkin. Ook komt de Bad Batch in aanraking met een meisje genaamd Omega, maar wat haar exacte rol in de serie wordt is nog onbekend. Verder zien we een aantal bekende personages hun terugkeer maken, waaronder een animatiedebuut voor een inmiddels bekend live-action personage uit The Mandalorian.

Admiral Tarkin, begeleid door clone troopers.

Terugkerende personages

In de bovenstaande trailer van The Bad Batch horen en zien we al gelijk Admiral Tarkin, uiteraard oorspronkelijk bekend gemaakt door Peter Cushing in A New Hope. Maar ook Fennec Shand (Ming-Na Wen) uit The Mandalorian en Saw Gerrera (met de stem van Andrew Kishino zoals in The Clone Wars) uit The Clone Wars, Star Wars Rebels, Jedi: Fallen Order en Rogue One zien we voorbij komen.

Fennec Shand, bekend uit The Mandalorian.

De poster

Bad Batch poster

De poster voor Star Wars: The Bad Batch.

Star Wars: The Bad Batch verschijnt in Nederland vanaf 5 mei op Disney+! Kijk jij uit naar de serie? Laat het ons weten op Discord en voeg je bij de Star Wars community van de Benelux!

Oprichter en hoofdredacteur van Star Wars Awakens. Schoolpsycholoog die tegenwoordig vooral voor de klas staat. Gamer. Heeft nog teveel X-Wing 1.0 schepen. Houdt van pesto.

Lees verder
Advertentie
Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Artikelen

The Bad Batch: “Infested”

Geplaatst

op

Door

Infested

Vandaag verscheen de dertiende aflevering van Star Wars: The Bad Batch genaamd “Infested” op Disney+. In deze serie artikelen laat ik je weten hoe ik de serie beleef. Laat ons vooral ook weten wat jij ervan vond!

Na twee afleveringen op Ryloth waarin we de in Star Wars Rebels bekend geworden Hera Syndulla in haar jeugdjaren voorbij zagen komen, komt Clone Force 99 in deze nieuwste aflevering weer bij oud bekende Cid terecht en kunnen we m.i. terecht spreken van een ouderwetse “filler”.

Gezien de manier waarop de vorige aflevering eindigde (met Crosshair die beloofde zijn voormalige broeders na te jagen) een opvallende keuze. Crosshair was overigens nergens te bekennen vandaag, was het wellicht beter geweest om deze aflevering eerder in het seizoen te plaatsen? Ik denk persoonlijk van wel, want het tempo is nu weer erg gestagneerd en dat is zonde.

Infested

Cid en de Bad Batch confronteren de Pykes en voelen zich geïntimideerd.

“Infested” biedt enkel schijnspanning en is prima over te slaan

Ik heb er geeneens zin in om veel woorden aan deze aflevering vuil te maken. Daar is het veel te lekker weer voor. Ik heb tijdens het kijken van “Infested” vaak op mijn telefoon gezeten en me behoorlijk verveeld. Het was leuk om de Pykes even voorbij te zien komen, maar veel meer dan een uit de kluiten gewassen cameorol vervullen deden ze niet.

Infested

De Pykes keren terug en lijken dreigender dan ooit.

De scène in de grotten, die me ergens aan Harry Potter in Goudgrijp deed denken, wekte tevergeefs de impressie dat Omega en haar vrienden nog enigszins in gevaar waren – maar in deze fase van het seizoen is deze vorm van schijnspanning niet meer gepast. De hele aflevering komt op gang nadat de Bad Batch besluit om Cid, die uit haar eigen etablissement is gezet, te helpen. En aan het eind van de aflevering is ze geholpen en druipen de Pykes – die er weliswaar intimiderender dan ooit uit zagen – af. Veel meer hoef je echt niet te weten over deze aflevering.

Met nog maar drie afleveringen te gaan zou de trein van The Bad Batch nu toch wel meer op stoom mogen zijn dan we deze week hebben gezien.

Lees verder

Artikelen

The Bad Batch: “Rescue on Ryloth”

Geplaatst

op

Door

Rescue on Ryloth

Gisteren verscheen de twaalfde aflevering van Star Wars: The Bad Batch genaamd “Rescue on Ryloth” op Disney+. In deze serie artikelen laat ik je weten hoe ik de serie beleef. Laat ons vooral ook weten wat jij ervan vond!

Na de aflevering van vorige week, waarin we voor het eerst een jonge Hera Syndulla te zien kregen en de leden van de Bad Batch een bijrol kregen in hun eigen show, neemt de groep nu weer de regie in handen – al zij het met gezonde tegenzin.

(Vrienden in) nood breekt wetten in Rescue on Ryloth

Zoals in de laatste podcast-aflevering al gezegd werd verwachtten we dat de Bad Batch op een of andere manier zou worden teruggeroepen om Hera’s ouders te redden na de gevangenneming van vorige week. Verder was ik ook blij te zien dat Lucasfilm klaarblijkelijk niet was vergeten dat Senator Taa in het canon-boek Lords of the Sith (welke zich enkele jaren na deze serie afspeelt) nog leeft, ondanks het feit dat hij vorige week door zijn hoofd werd geschoten. Admiral Rampart vertelt vroeg in deze aflevering dat Taa een volledig herstel tegemoet kan zien, iets wat we niet hadden verwacht na de scène waarin hij werd neergeschoten. Ik vraag me dan ook af of Taa bij zichzelf niet kan bedenken dat hij door de Imperials werd beschoten in plaats van Syndulla en zijn mannen, maar ze zullen het wel goedpraten door hem geheugenverlies naar aanleiding van het hersentrauma toe te schrijven.

Hera zoekt contact met Omega, die blijkbaar de comm channel van de Bad Batch weggeeft aan personen die ze graag mag – wat Hunter niet zint. Ondertussen blijft Captain Howzer twijfels hebben over de motivatie en intentie van de Imperials, maar is hij niet in staat om daar echt iets tegen te doen tot later in de aflevering. Er was de afgelopen week veel discussie in de fandom over de vraag of de inhibitor chip van Howzer niet goed functioneerde of dat zijn twijfel voortkwam uit zijn persoonlijkheid en/of zijn vriendschap met de familie Syndulla.

Rescue on Ryloth

Eleni en Cham Syndulla worden deze aflevering bevrijd door de Bad Batch, hun dochter Hera en Chopper.

De naïviteit van de Bad Batch is nog steeds een terugkerend dingetje waar ik me lichtelijk over begin te verbazen, zeker na alles wat ze al hebben meegemaakt. Ze zijn nog steeds geschokt dat de Empire een planeet met burgers zou behandelen zoals de Republic een separatistische planeet zou behandelen. Ik vind de eenzijdige benadering van soldaten niet per se erg, omdat het past bij de personages. Bovendien zouden kijkers moeten weten dat de Batch hier niet helemaal gelijk heeft. Hunter vindt het werk immers te zwaar en weigert de burgers te helpen, zelfs als Hera hem het dubbele wil betalen. Pas wanneer Omega haar zin probeert door te drijven raakt de Batch erbij betrokken.

Howzer volgt zijn gevoel

Er is ook tijd om een ​​beetje dynamiek te ontwikkelen tussen Howzer en Crosshair, in wie Rampart langzaam steeds meer vertrouwen begint te verliezen omdat zijn methoden niet effectief zijn geweest. Dat was ook een mooie herinnering aan wat er op het spel staat vanuit het perspectief van de clones. Crosshair is immers het bewijs van de Kaminoans dat investeren in clones het geld van de Empire waard is.

Rescue on Ryloth

Captain Howzer, een van de weinige clones die zijn moreel kompas nog niet is kwijtgeraakt en uiteindelijk zelfs daad bij het woord voegt.

De nauwe band tussen Captain Howzer en de Syndullas laat zien dat hij een moreel kompas heeft, eentje die in staat is om zijn inhibitor chip te onderdrukken. De ruzie tussen Howzer – die de dreiging van een aanstaande opstand gebruikt om zijn eigen voorlopige morele bezwaren te onderbouwen – en Rampart, die gelooft dat “vrede een prijs heeft. ” Ik vind het jammer dat de aflevering niet probeert in te gaan op de vraag of Howzer’s keuze om op basis van zijn twijfels zich tegen zijn leidinggevende uit te spreken uit het hart komt of iets te maken heeft met zijn inhibitor chip. Wat is sterker, het hoofd of het hart? En wat betekent dit voor Crosshair, die nu op jacht gaat naar zijn voormalige broeders in de Clone Fore 99?

De laatste 10 minuten van de aflevering bevatten een behoorlijke reeks actiescènes in een typische Star Wars-finale. De spanning rond de poging van Howzer om andere clones over te halen om op te staan voor gerechtigheid en natuurlijk Hera’s eerste vlucht waren de hoogtepunten van deze aflevering. Oh en grappig genoeg kwam er weer een inmiddels (voor de mensen die de podcast luisteren) bekende quote voorbij, een moment dat ik zondag in de uitzending zeker zal aanhalen – als Marc dat niet al doet.

Conclusie

Al met al vond ik deze aflevering oké als tussendoortje, maar deed het me niet bijzonder veel. Ik vind het jammer dat de Star Wars series die we op Disney+ hebben gehad (The Mandalorian en nu The Bad Batch) zo zwaar leunen op cameo’s uit andere films/series om bepaalde emoties bij fans op te roepen. De vraag naar een verhaal dat andere verhalen verbindt en reeds gevestigde characters in een nieuw daglicht laat zien is natuurlijk aanwezig, maar het lijkt nu wel steeds een makkelijk trucje te worden om op deze wijze de Star Wars fans aan te spreken. Ik hoop van harte dat de laatste afleveringen van dit seizoen iets meer gaan doen dan het bieden van fan-service, maar zoals Bas zegt: “In Filoni we trust!”.

Waar denken jullie dat het verhaal heengaat en wat vond je van deze aflevering? Laat het weten in onze Star Wars chatroom!

Lees verder

Artikelen

The Bad Batch: “Common Ground”

Geplaatst

op

Door

Common Ground

Gisteren verscheen de tiende aflevering van Star Wars: The Bad Batch genaamd “Common Ground” op Disney+. In deze serie artikelen laat ik je weten hoe ik de serie beleef. Laat ons vooral ook weten wat jij ervan vond!

The Clone Wars, de spirituele voorganger van The Bad Batch, probeerde vaak een belangrijk element van het prequel-tijdperk te verkennen: er waren helden aan beide kanten van de oorlog. Deze nuance in een verhaal over goed tegen kwaad is iets wat we vaker terugzien de laatste jaren in films als Rogue One en nu dus ook The Bad Batch. De Separatisten werden in het verleden vaak afgeschilderd als hebzuchtig of corrupt. Maar het feit dat er mensen in de galaxy leven die zich oprecht willen afscheiden van de Republiek is niet nieuw: Padmé was in The Clone Wars zelfs bevriend met een van hen; Mina Bonteri.

In Common Ground wordt er op twee fronten ‘gevochten’

In deze aflevering staat de Empire op het punt om de planeet Raxus op te slokken en over te nemen. Senator Avi Singh spreekt zich hier uiteindelijk tegen uit tijdens zijn speech naar zijn volk en wordt ervoor opgesloten en gemarteld, terwijl zijn vertrouwde protocoldroid GS-8 Cid om hulp vraagt. Ondertussen gebruikt Omega haar tactische vaardigheden om Dejarik te spelen tegen Cids klantenkring voor een flinke pot geld.

Common Ground

Omega zet haar vaardigheden in om de financiële schuld van de Bad Batch af te lossen bij Cid.

Echo staat het meest sceptisch tegenover het helpen van een separatist en botst nog steeds een beetje met de rest van de Bad Batch. Hij is ook degene die het sterkst reageert op het feit dat hun cliënt de droid is, hoewel de anderen ook verrast zijn. Dat Echo problemen heeft met de Separatisten is natuurlijk goed verklaarbaar: hij was niet alleen een ‘reg’, maar hij werd ook gebruikt als een levend algoritme door de separatisten om hun tactische bewegingen te coördineren. Zoals we in het laatste seizoen van The Clone Wars zagen werd zijn lichaam uitgerust met de cybernetische jacks die hij nog steeds met zich meedraagt.

De audiovisuele pracht van Raxus

De planeet Raxus wordt niet veel verder verkend dan het overheidscomplex. Het kleurenpalet op deze planeet sprong er voor mij bovenuit, vooral omdat ik besefte dat grote delen van de serie tot nu toe redelijk donker zijn. De animatie blijft fantastisch en het is de moeite waard om te kijken wat de personages op de achtergrond doen: zie Echo verward naar Omega’s snacks turen, of Wrecker die de eerste is die Omega begroet bij hun terugkeer naar de bar.

Common Ground

Op Raxus voert de Bad Batch een snelle capture & rescue missie uit.

Nu de Bad Batch in “Common Ground” hun schuld aan Cid met dank aan Omega heeft afbetaald is er ruimte gecreëerd om in de laatste afleveringen van dit seizoen weer hun eigen weg te gaan. Ik kan me voorstellen dat de groep op korte termijn gaat proberen om Crosshair levend terug te halen, daarnaast zullen bounty hunters zoals Cad Bane ook nog steeds op Omega jagen. En gaan we de eerste ontmoeting tussen Boba Fett en Fennec Shand nog te zien krijgen? Met het oog op The Book of Boba Fett later dit jaar zou dit geen onlogische keus zijn.

Waar denken jullie dat het verhaal heengaat en wat vond je van deze aflevering? Laat het weten in onze Star Wars chatroom!

Lees verder

Artikelen

The Bad Batch: “Bounty Lost”

Geplaatst

op

Door

Bounty Lost

Gisteren verscheen de negende aflevering van Star Wars: The Bad Batch genaamd “Bounty Lost” op Disney+. In deze serie artikelen laat ik je weten hoe ik de serie beleef. Laat ons vooral ook weten wat jij ervan vond!

The Bad Batch heeft met de nieuwste aflevering “Bounty Lost” de lijn omhoog doorgezet. Het is een aflevering met enkele onthullingen en daarbij ook een aflevering die niet bang is om het plot voort te duwen.

Zoals we wisten is Omega gevangengenomen door Cad Bane. Deze bounty hunter brengt haar naar Cloud City, waar hij een afspraak heeft met Taun We (de gids van Obi-Wan Kenobi op Kamino in Attack of the Clones).

Nala Se is in het geheim erg begaan met het lot van Omega, waarmee ze de opdracht van Prime Minister Lama Su om Omega dood of levend gevangen te nemen negeert. Ze heeft met Fennec Shand een verbond gesloten om het meisje veilig terug te brengen, waarbij het woord ‘veilig’ doorslaggevend is. Wanneer Omega aan het eind van de aflevering met de Bad Batch ontsnapt is Nala Se allang blij dat Omega het goed maakt.

De onthulling over de oorsprong van Omega

Het blijkt dat de Kaminoans Omega willen hebben omdat ze – net als Boba Fett – een onaangepaste clone is van legendarische bounty hunter Jango Fett. Daarmee is ze waardevol, omdat ze naast Boba wellicht de enige eerste-generatie clone is met de pure genetische data van Jango Fett. In een van de eerdere afleveringen kwamen we er al achter dat het klonen van clones de onderliggende genetische tissue verslechtert: zie het als het ellenlang herhalen van het kopiëren van kopieën, in plaats van kopieën maken van het origineel.

Maar nog even over die Omega onthulling, ben ik de enige die niet snapt hoe een blank meisje met blond haar een onaangepaste kloon kan zijn van een ‘bruine’ man als Jango Fett? Bij Boba was gelijk duidelijk dat het in principe een en dezelfde persoon is (wat DNA betreft in ieder geval), hier vind ik dat toch lastiger om te verkopen. Zullen ze hier nog meer over uitweiden in de serie? Want als dit puur is gedaan voor het verrassingseffect dan stelt het mij persoonlijk wel teleur.

Bounty

Fennec en Omega in gesprek in een kamer vol met gekloonde lichamen.

Goed, we weten nu de oorsprong van Omega, we weten ook aan welke zijde de Kaminoans staan én we zijn erachter gekomen wie de opdrachtgever van Fennec Shand is. Eigenlijk wel grappig dat dit alles voorbijkwam in een aflevering waarin we de Bad Batch zelf maar weinig hebben gezien. Ik kreeg persoonlijk wat The Rise of Skywalker en The Mandalorian vibes toen Omega met Fennec sprak in een kamer waarin gekloonde lichamen in vloeistofbuizen om hen heen stonden geëtaleerd. Was ik de enige die kort aan Snoke en Palpatine moest denken? Het was hoe dan ook een omgeving die niet zou misstaan in een lugubere horrorfilm.

Fennec Shand vs. Cad Bane en waar blijft Boba Fett?

Een van de hoogtepunten van deze aflevering was natuurlijk het duel tussen bounty hunters Fennec Shand en Cad Bane. Bane wordt hier duidelijk neergezet als de oudere, ervaren premiejager en Fennec is de talentvolle schutter die ondanks haar jonge leeftijd haar sporen al heeft verdiend. De Western-stijl van Bane en de subtielere stijl van Fennec passen goed bij elkaar en audiovisueel spatten zowel beeld als geluid van het scherm.

Bounty

Cad Bane in gesprek met Omega.

Nu we weten dat Boba Fett en Omega min of meer broer en zus zijn en dat Fennec en Boba elkaar door de jaren heen ergens hebben leren kennen (een verhaal dat meer uitgediept zal worden in The Book of Boba Fett – vanaf december op Disney+) is het wat mij betreft wachten tot Boba zijn intrede gaat doen in The Bad Batch. Ingewijden zullen weten dat er ergens bij Lucasfilm Animation nog een onafgemaakte scène klaarligt, te weten een confrontatie tussen Cad Bane en Boba Fett. Het zou wat mij betreft logisch zijn dat we hier in deze serie al elementen van terug gaan zien en daarmee gelijk een eerste hoofdstuk uit het verhaal over de vriendschap tussen Fennec en Boba te zien gaan krijgen.

Waar denken jullie dat het verhaal heengaat en wat vond je van deze aflevering? Laat het weten in onze Star Wars chatroom!

Lees verder

Star Wars Awakens is not affiliated, associated, authorized, endorsed by, or in any way officially connected with STAR WARS, Lucasfilm Ltd., The Walt Disney Company, Disney Enterprises Inc., or any of its subsidiaries or its affiliates.