Star Wars Celebration 2022 Zaterdag

Star Wars Celebration Anaheim – Zaterdag

De derde dag van Star Wars Celebration Anaheim 2022 is aangebroken! We krijgen vandaag tussen 20:00 uur ’s avonds en 04:00 uur ’s nachts een kijkje achter de schermen van The Mandalorian en The Book of Boba Fett, zien de Cosplay Competitie, een kijkje op de game Star Wars: Hunters, de animatieserie Tales of the Jedi en Anthony Daniels zal weer en uur lang het publiek vermaken met zijn one-man show. Naar welke panels kijk jij vandaag het meeste uit?

De samenvattingen van de panels die op donderdag en vrijdag plaatsvonden lees je natuurlijk ook op onze site.

Het schema voor vandaag:

De livestream voor vandaag is hier te volgen:

Mando+ : A Conversation with Jon Favreau & Dave Filoni
20:00 – 21:00

Panelbeschrijving:
In their first appearance at Star Wars Celebration since the premiere of The Mandalorian, join Jon Favreau and Dave Filoni with special guests for a lookback and a look ahead at what’s to come.


Jon Favreau en Dave Filoni nemen plaats op het podium. Filoni geeft aan dat hij graag meer Star Wars wil zien op Disney+. Kort daarna komt Pedro Pascal op het podium, die vertelt dat de relatie tussen Din Djarin en Grogu beter is dan ooit en dat het hem heeft doen nadenken over of hij zelf nog kinderen zou willen. Voor Pascal was een van de bijzonderste momenten toch het moment dat we Luke Skywalker kregen te zien op het eind van seizoen 2, wat ook voor veel fans zal gelden natuurlijk.

Filoni geeft aan dat het voor hem belangrijk was om de afleveringen te regisseren met Ahsoka, Luke en Din Djarin in The Book of Boba Fett. Het was altijd al het plan voor Luke (George’s personage) Grogu (Filoni’s personage) te laten trainen. En toen kwam Ahsoka daar ook nog bij.

Favreau geeft aan dat het regisseren en schrijven van series voordelen heeft t.o.v. een film en verwacht dat hij dit nog wel een tijdje zal doen. Families en banden tussen mensen worden gevormd op interessante manieren en niet altijd middels vlees en bloed. Pedro Pascal introduceert Brendan Wayne en Lateef Crowder als andere acteurs die het titulaire personage in The Mandalorian spelen.

Brendan Wayne noemt het fantastisch dat ze nu “cowboys in de ruimte” kunnen spelen. Volgens de acteurs is er geen onderlinge strijd of ego die ervoor zorgt dat ze het personage voor zichzelf willen claimen. Hierna verschijnen Giancarlo Esposito, Emily Swallow en Carl Weathers op het podium.

Voor Esposito heeft The Child volgens hem zijn innerlijke kind naar hem teruggebracht. Hij noemt The Mandalorian een serie over empowerment (in je kracht komen) en het heeft hem veranderd als mens. Met name de ervaringen met betrekking tot het vertrouwen in en zorgen voor een ander.

Op haar beurt is Swallow blij met haar rol als The Armorer en noemt haar nuchter, geduldig en wijs. Ze is afwachtend, niet impulsief en wanneer ze spreekt zegt ze goede dingen. Fans geloven soms niet dat zij echt de Armorer is, maar ze vindt het fantastisch om het karakter te spelen. Haar favoriete scène is wanneer Paz en de Mandalorian beginnen te vechten en zij hen herinnert aan wat het betekent om een Mandalorian te zijn; de eed en de creed die ze hebben afgelegd. De show heeft haar geholpen bij ontwikkelen van een familie- en community-gevoel.

Carl Weathers zal een aflevering regisseren in het derde seizoen van The Mandalorian. Grappend zegt hij dat hij het publiek een spoiler zou kunnen vertellen, waarop Favreau en Filoni doen alsof ze zijn microfoon willen uitzetten.

Temuera Morrison komt op het podium en biedt namens Ming-Na Wen (Fennec Shand) excuses aan dat ze er niet is (vanwege COVID). Hij zegt dat Favreau en Filoni hem ’s ochtends scènes uit Lawrence of Arabia of Godfather lieten zien om hem in de juiste mindset te krijgen. Ze hebben de lyrics voor de theme bewust bewaard voor de laatste aflevering, toen er “Boba Fett” werd gezongen.

Rick Famuyiwa en Katee Sackhoff komen nu ook op het podium. Katee is erg blij dat ze de kans heeft gekregen om sterke vrouwelijke karakters te spelen, omdat in de tijd waarin zij is grootgebracht je daar niet veel van had – zeker in sci-fi.

Er wordt nu een sneak peek getoond aan het aanwezige publiek, langer dan afgelopen donderdag het geval was. Meer nieuwe beelden, deze zullen helaas voorlopig nog niet online verschijnen.

Daarna verschijnt Rosario Dawson ook nog op het podium. Ze was tot gisteravond laat nog druk bezig met filmen voor Ahsoka, wat voor de productiecrew de derde filmweek was. Rosario brengt Chopper op het podium en Dave Filoni vertelt dat hij te zien zal zijn in de Ahsoka serie!

Natasha Liu Bordizzo, de actrice die Sabine Wren gaat spelen, schuift aan naast Rosario Dawson. De aanwezigen in de zaal krijgen vervolgens een eerste blik op Ahsoka. Hierin waren Sabine en Hera te zien. Volgens sommigen werd er gehint naar Ezra, maar hier ontbreekt nog bewijs van. Het publiek gaat uit zijn plaat voor de live-action versies van deze Star Wars Rebels personages.

Tot slot wordt bekendgemaakt dat het schip The Ghost uit Star Wars Rebels in Ahsoka te zien zal zijn. Dit is overigens niet eens de eerste keer dat het schip uit de animatieserie naar live-action wordt gebracht, we zagen het schip immers eerder al in Rogue One en The Rise of Skywalker voorbijkomen. En daarmee komt dit panel tot een eind.

Behind the Scenes of The Mandalorian & The Book of Boba Fett
22:00 – 23:00

Panelbeschrijving:
In their first appearance at Star Wars Celebration since the premiere of The Mandalorian, join Jon Favreau and Dave Filoni with special guests for a lookback and a look ahead at what’s to come.


Anthony Breznican, redacteur bij Vanity Fair, presenteert dit panel dat aanvangt met een behind the scenes reel. Er wordt verteld wat “The Volume” veel heeft gebracht en hoe het is om een wezen als Grogu tot leven te wekken. Qua animatie en geluid, dat ze bv. babygeluid hebben gemixed met dat van een vogel.

Vrijwel alle crew, waaronder Rosario Dawson als Ahoka, behandelde Grogu als een echte baby – in de manier waarop men het vasthield, ermee praatte en ernaar keek. Dit zijn de details die Grogu tot leven wekken op het scherm, maar de reactie wordt opgeroepen doordat Grogu er zo realistisch uitziet.

Er wordt andere technieken zoals deepfake gepraat en hoe dat het maken van films/series heeft veranderd. Het is een interessant panel voor mensen die geïnteresseerd zijn in hoe er aan Star Wars producties wordt gewerkt en gelukkig is deze ook gelivestreamed op YouTube, waar het op korte termijn naar verwachting zal zijn terug te zien.

 

Star Wars Cosplay Competition
22:00 – 23:00

Panelbeschrijving:
Both veteran and amateur cosplayers alike will join the most exciting Cosplay Competition in the galaxy at Star Wars Celebration Anaheim! It is more than just a competition – it’s a fun filled celebration of the very best Star Wars cosplayers that want to share their talent, skill and determination with the universe.


Zoals altijd was er ook deze editie van Star Wars Celebration weer een cosplay competitie, en zoals altijd kwamen er weer een groot aantal geweldige cosplays voorbij, Van een R2-D2 die klaar is om de Hulk te lijf te gaan, naar een Bad Batch groep die zo uit het TV scherm gesprongen is. Het was voor de jury, bestaande uit Kristin Baver, Krystina Arielle en Steve Sansweet dan ook niet gemakkelijk om de winnaar te selecteren. Maar uiteindelijk kwam Marietta Ivanova met haar Genosian cosplay als winnaar uit de bus!

Cosplay Contest
Foto met dank aan @kelly_knox
Cosplay Contest
Foto met dank aan @kelly_knox
Cosplay Contest
Foto met dank aan @kelly_knox
Cosplay Competition
De winnaar: Marietta Ivanova | Foto met dank aan @Attractions

 

Star Wars: Hunters – Welcome to the Greatest Show in the Galaxy
22:00 – 23:00

Panelbeschrijving:
On the planet of Vespaara, the galaxy’s greatest fighters assemble in the Arena to compete for glory and credits. Star Wars: Hunters will introduce a unique original cast of characters, facing off in thrilling 4v4 arena combat. Join the Zynga and the Lucasfilm teams to learn about how this spectacle will come to life, hear developer insights, and see behind-the-scenes glimpses at upcoming content.


Hoewel de meeste ogen onder de gamers gericht lijken te zijn op Jedi: Survivor, de Knights of the Old Republic Remake, de open wereld game van Ubisoft en Star Wars: Eclipse, is Zynga ondertussen hard bezig met het creëren van Star Wars Hunters. Een online arena shooter waarbij spelers op de mobiele telefoon en tablets het op kunnen nemen tegen tegenstanders op de Nintendo Switch. Tijdens Celebration werden nieuwe updates gedeeld.

Veelal werd er ingegaan op de vele personages die deze 4v4-shooter met zich mee gaat brengen. Omdat elk personage anders is, brengt ieder een eigen manier van spelen en andere tactieken met zich mee. Favorieten zijn Utooni, twee Jawa’s opeen gestapeld in een grote regenjas en J-3DI, en droid met een lichtzwaard, geprogrammeerd om hem te laten denken dat hij een Jedi is.

Ook werd er even stilgestaan bij het boek Star Wars Hunters: Battle for the Arena, geschreven door Mark Oshiro welke in november van dit jaar gaat verschijnen. Deze ‘middle-grade’ novel haakt in op het verhaal van de game en zal gaan om het personage Rieve, een wees van Corellia welke gevoelig is met The Force en met krachten die ze niet begrijpt of onder controle heeft. Wanneer een mysterieus gevaar zijn intrede doet en haar richting de arena trekt, komen dingen uit het verleden boven drijven.

Tales of the Jedi
23:30 – 00:30

Panelbeschrijving:
Introducing Tales of the Jedi, animated anthology shorts. Hosted by Amy Ratcliffe with special guest Dave Filoni.


Tales of the Jedi is een project van Dave Filoni wat ontstond uit de verhalen die Filoni bedacht tijdens het vliegen toen hij aan The Mandalorian werkte. Het wordt een animatieserie van 6 shorts welke later dit jaar nog op Disney+ verschijnt. Linkje naar ons uitgebreide nieuwsbericht: Tales of the Jedi onthuld.

Doug Chiang: Designing THE MANDALORIAN
01:00 – 02:00

Panelbeschrijving:
The Mandalorian Production Designer and Lucasfilm’s Vice President and Executive Creative Director Doug Chiang will present an in-depth talk about designing the characters, spaceships, and worlds for Star Wars’ first live action series The Mandalorian and The Book of Boba Fett. He will share his design process and showcase rare artwork to offer insight into the Lucasfilm Art Department’s creative process. He will reveal the challenges they faced in developing memorable new characters like Grogu and the Mandalorian. Attendees will also have the chance to ask Doug their own questions.


Doug Chiang

Doug is een bekende naam in de Star Wars wereld. Hij werkt inmiddels 18 jaar als ontwerper aan Star Wars. In dit panel deelt hij hoe ze 24 afleveringen, goed voor ruim 960 minuten aan beeldmateriaal, of 7 films, in slechts 4 jaar ontwikkeld hebben voor The Mandalorian. Hij gaat in op belangrijke personage ontwerpen, zoals Grogu en de Madalorian zelf, en uiteraard komen er verschillende ruimteschepen aan bod.

Doug geeft aan dat ze hun best gedaan hebben om hetzelfde gevoel in de ontwerpen voor The Mandalorian te verwerken dat Ralph McQuarrie en Joe Johnston vroeger in hun ontwerpen stopte.

Doug vertelt ook dat het voor ontwerpers erg prettig is om met ontwikkelaars als Dave Filoni te werken die zelf ook visueel kundig zijn en hun initiële  ideeën gemakkelijk kunnen overbrengen. En hij deelt als illustratie van dat punt een snelle schets van Din en Grogu, die Dave gemaakt heeft, en daarna een complete conceptschildering van Ryan Church die qua compositie identiek is.

Doug geeft aan dat ze nog steeds ontwerpen aan de hand van de regels van George Lucas: Houd het eenvoudig, ontwerp alsof een kind het kan tekenen, ontwerp voor het silhouette, ontwerp voor het iconische logo. En boven alles: ontwerp zodat het er niet uitziet alsof het ontworpen is.

Hij spreekt over het gebruik van Virtual Reality, om ver voordat een set gebouwd hoeft te worden of opnames op die set gemaakt hoeven te worden, de betrokken partijen al ”op de set kunnen gaan staan” om zo te zien of het ontwerp werkt, of dat er dingen veranderd moeten worden.

Hij geeft aan dat ze over het algemeen 4 maanden de tijd nemen om een show te ontwerpen, daarna worden de scripts afgemaakt en hebben ze nog 3 maanden de tijd om de ontwerpen op de scripts af te stemmen en af te maken voor de opnames. Hoewel er na de opnames nog meer ontwerpwerkt gedaan wordt in post-production.

Doug vertelt dat ze heel lang nodig gehad hebben om op Grogu’s uiteindelijke ontwerp te komen. Jon bleef hem beschrijven als ”lelijk schattig”, iets dat niet ontworpen is om schattig te zijn. En uiteindelijk bleek dat de ogen de sleutel tot success waren. Jon wilde grote donkere ogen zoals die van een hond. Menselijk ogen werkte niet bij Grogu. Wat vreemd leek omdat Yoda menselijke ogen heeft, en bij Yoda werkt dat geweldig. Maar als ze Grogu menselijke ogen gaven leek hij alleen maar creepy en psychotisch. Uiteindelijk wist Christian Alzmann de juiste balans te vinden, met net genoeg wit om op Yoda te lijken, maar niet genoeg om terug bij psychotisch te komen.

Doug Chiang

Door hem vervolgens in een ”te grote zak” te kleden was het ”lelijk schattige” ontwerp dan eindelijk bereikt.

Doug Chiang

Hij vertelt ook over de Blurrgs, de lastdieren die we voor het eerst in Ewoks: The Battle for Endor zagen. Doug vertelt hoe ze het ontwerp in eerste instantie realistischer wilde maken, maar dat meer richting het origineel blijven toch beter werkte. Ook laat hij zien dat ze gespeeld hebben met het idee om Blurrgs in stop-motion te gebruiken. Hij deelde foto’s van een stop-motion model dat ze gemaakt hebben, in alle stadia van het process. Van armatuur, naar klei sculptuur, naar foam latex afgietsel, naar geverfd eindproduct dat voor stop-motion animatie gebruikt kan worden. En de stop-motion Blurrg is zelf in twee shots in seizoen 1 van The Mandalorian gebruikt! Doug wil niet zeggen in welke shots, dat mogen we zelf uitpluizen.

Doug Chiang

Hij vertelt ook over Din’s nieuwe schip, de oude N1 Starfighter die hij met Peli ombouwt naar een snel en behendig schip waarmee hij menig X-Wing te snel af kan zijn. Doug vertelt hoe ze de N1 terug gebracht hebben naar een fictief chassis. Waar ze vervolgens onderdelen op zijn gaan bouwen om terug te komen naar een vliegwaardig schip. Waarbij onderdelen weg gelaten zijn om het schip angstaanjagender te maken. Zo hebben de vleugels geen bedekking aan de voorkant waardoor de voorste rand op een rij tanden lijkt. De zijkant mist bedekking waardoor je chassis ribben ziet die op kieuwen lijken. De derde motor met super charger werd voor de cockpit geplaatst waardoor het geheel nu de uitstraling van een jaren vijftig hot rod gekregen heeft. Iets wat George Lucas nauw aan het hart ligt.

Doug kan altijd erg mooi over zijn werk en dat van zijn team vertellen. Ik kan, en dan overdrijf ik niet, uren naar die man luisteren. Het is ook mooi om te zien hoe hij steeds beter wordt in publiekelijk spreken en hoe veel plezier hij heeft in het delen van zijn kennis en de kunde van de mensen waar hij mee werkt.

 

Marvel Star Wars Comics
01:30 – 02:30

Panelbeschrijving:
Make mine Star Wars, and make mine Marvel! Join Marvel editor-in-chief C.B. Cebulski and some of Marvel’s top talent for a comics conversation unlike any other. Including all-new announcements and reveals from a galaxy far, far away!


Marvel Star Wars
Foto met dank aan @SpectacularSean

Auteurs Charles Soule, Cavan Scott, Alyssa Wong, Rodney Barnes, Jody Houser, Christopher Cantwell, Ethan Sacks en C.B. Cebulski spreken over hun werk aan Marvel Star Wars comics.

Het eerste nummer van de nieuwe The High Republic serie van Cavan Scott en Ario Anindito verschijnt in oktober. Jedi zijn in de minderheid op Jedha, er lopen daar honderden(!) Force groepen rond.

Star Wars #25 wordt Charles Soule’s 100e Star Wars comic script, en speelt zich haf tijdens The Rise of Kylo Ren.

Er wordt intern en cover artwork getoond voor Star Wars #24-26, Aphra #21-23.

De Obi-Wan serie zijn losse verhalen warbij elk nummer een ander thema behandeld. #2 is een Universal horror verhaal, #3 is een oorlogsverhaal tijdens de Clone Wars. #5 is een John Ford Western die zich slechts weken voor A New Hope afspeelt.

Yoda
Foto met dank aan @HarrisHarrisev9
Yoda
Foto met dank aan @laughing_place

Cavan Scott kondigt een nieuwe Yoda miniserie aan, waar hij de eerste story arc van schrijft. Gevolgd door story arcs geschreven door Jody Houser en Mark G. Cavan’s verhaal speelt zich af tijdens de High Republic, het jongste dat we Yoda tot dusver gezien hebben. 

Houser’s verhaal (vanaf #4) speelt zich voor The Phantom Menace af en hier zien we Yoda Dooku vragen om terug te keren en weer les te gaan geven. Over Mark G.’s verhaal wordt nog niets prijsgegeven. Star Wars: Yoda #1 verschijn in oktober 2022.

Er verschijnt een Star Wars: Visions comic. Dit worden geen hervertellingen van bestaande Visions verhalen, meer details zijn er nog niet prijs gegeven.

Star Wars: Visions
Foto met dank aan @GarrettMcDowell

 

I am C-3PO with Anthony Daniels
02:30 – 03:30

Panelbeschrijving:
Go behind the mask with Anthony Daniels as he recounts his years bringing your favorite protocol droid to life. Watch as he chronicles iconic moments, fan-favorite stories, and perhaps some things you have never seen or heard before!


Een ’I Am C-3PO’ panel van Anthony Daniels mag op een Celebration natuurlijk niet ontbreken. De C-3PO acteur is altijd helemaal thuis op het podium en kan geweldig vertellen over zijn avonturen als acteur echter de droid. Hij stond met Anthony Carboni op het podium, al liep Anthony zoals gebruikelijk vrij veel door de zaal voor interactie met het publiek.

Anthony begon de show gelijk goed door aan het publiek duidelijk te maken wie ze voor zich hadden, iedereen moest namelijk voor hem buigen, zoals de Ewoks dat deden, omdat ze een godheid voor zich hadden. Uiteraard met een grote knipoog 😉

Anthony en Anthony sparren gedurende het panel een hoop heen en weer, grappen vliegen het publiek om de oren en de ene Anthony trekt een hoop verhalen los uit de andere Anthony. Er wordt een high speed 3PO cut van Star Wars getoond, Anthony vertelt over hoe de originele pakken net martelkamers waren, hoe de nieuwere pakken een stuk comfortabeler waren, maar nog steeds geen pretje om te dragen. En hij maakt een grappende opmerking dat het publiek niet zo moeilijk moet doen over het dragen van een mondmasker, hij draagt immers al 45 jaar zonder morren een masker. En net als voorgaande edities leest hij ook deze keer weer voor uit de C-3PO comic waarin de droid zijn arm verliest, en vervangt door een rode van een gevallen kameraad.

Als er iets is dat altijd uit deze optredens van Anthony duidelijk wordt is dat hoe verbonden hij zich voelt met het personage, met de films, het publiek, en het effect dat de films op hem en het publiek hebben. En ook hoe veel lol iedereen altijd gehad heeft tijdens het maken van de films. Je kunt niet anders dan met een warm gevoel achterblijven.

Oh, en duidelijk is ook dat Anthony en Anthony dezelfde humor hebben, geef deze twee een microfoon en een podium en je komt een uur lang niet meer bij van het lachen.

I Am C-3PO
Anthony’s Daniels en Carboni | Foto met dank aan @cwnord

 

Del Rey: Behind-the-Scenes
03:00 – 04:00

Panelbeschrijving:
Join Star Wars authors and book editors for an in-depth conversation about three of the most anticipated Star Wars stories coming in 2022: Brotherhood, Shadow of the Sith and The Princess and the Scoundrel. From the prequels, to the original trilogy, to the sequel era there are Star Wars books from Lucasfilm and Del Rey for everyone. This panel is not one to be missed! Moderated by Del Rey senior editor Tom Hoeler.


Del Rey: Behind-the-Scenes
Foto met dank aan @ButWhyThoPC

Auteurs Mike Chen, Adam Christopher en editor Jennifer Heddle bespreken de boeken Brotherhood (Mike Chen), Shadows of the Sith (Adam Christopher) en The Princess and the Scoundrel (Beth Revis). Beth Revis is niet bij het panel aanwezig maar heeft wel een berg notities opgestuurd waar de anderen over vertellen.

Mike Chen wilde heel graag een prequel boek schrijven en met Brotherhood is dat hem uitstekend gelukt. Hij wilde verschillen en overeenkomsten tussen Anakin en Obi-Wan uitlichten, en kijken wat er gebeurt wanneer je de master en apprentice rollen wegneemt.

Het idee voor The Princess and the Scoundrel ontstond uit gesprekken over hoe de Galactic Starcruiser meer aan Star Wars gebonden kon worden, maar ook uit verlangen om een verhaal te vertellen over deze personages waar mensen gek op zijn.

Christopher wist dat het tijdperk waarin Shadow of the Sith geplaatst is een interessante uitdaging ging worden om in te schrijven, maar het gebruik van Luke en Lando maakte dat makkelijker voor hem. Hij wilde ook graag de relatie tussen die twee personages uitdiepen, omdat we we daar nog maar weinig van gezien hebben.

Revis geeft aan dat ze gesprekken en opmerkingen tussen Leia en Han met haar echtgenoot uitspeelde om er zeker van te zijn dat de opmerkingen goed liepen en authentiek overkwamen.

Christopher geeft aan dat schrijven voor deze personages een uitdaging is omdat mensen deze personages vaak beter kennen dan ze echte mensen kennen, dus het is voor lezers heel makkelijk om iets op te merken dat niet ”juist” is.

Mike geeft aan dat hij voor Anakin en Obi-Wan heel veel referentiemateriaal had in The Clone Wars, maar dat hij wat meer moeite had om de stem van Padmé te vinden, hij heeft veel met E.K. Johnston gesproken om er zeker van te zijn dat zijn Padmé overeen kwam met de Padmé en haar boeken. En hij ziet Queen’s Hope als een ”sisterhood” naast zijn Brotherhood.

Er worden fragmenten voorgelezen uit Brotherhood en Shadow of the Sith.

Christofer bevestigd dat Luke en Anakin elkaar ”ontmoeten” op Exegol en een gesprek voeren. Ook bevestigd hij nog een keer dat het personage dat we op het cover art voor de exclusieve Barnes and Noble editie van het boek zien uit de Aftermath trilogie afkomstig is.

Christofer vertelt ook dat het een eer was om Rey’s ouders een naam te geven. Mede omdat hij een fan is van de actrice die haar moeder speelde in The Rise of Skywalker. Hij geeft aan dat haar vader, Dathan, vernoemd is naar een vriend van hem, en dat haar moeders naam, Miramir, een typefout was toen hij opzoek was naar een plaatsnaam. Ook laat hij vallen dat Ochi of Bestoon in het boek voorkomt.

Han en Leia zijn op huwelijksrijs op de Halcyon, maar Leia maakt er in The Princess and the Scoundrel meer een werkreisje van om de Rebel Alliance te helpen. De twee zijn omgeven door luxe en wezens die verschillende kijken op de Empire hebben. Het is interessant om te zien hoe ze geforceerd worden om die standpunten te bekijken.

Er zijn Ewoks aanwezig op Han en Leia’s bruiloft, Lando organiseert Han’s vrijgezellenfeest en de Ewoks drinken daar alle Alcohol op. Klinkt als een goed feest!

Het panel wordt afgesloten met een kort fragment uit The Princess and the Scoundrel.

Leia: “I wish my family could have met you”

Han: “That’s okay. I don’t need their disapproval.”

Brotherhood van Mike Chen kwam op 10 mei uit. Shadow of the Sith van Adam Christopher komt op 28 juni 2022 uit en The Princess and the Scoundrel van Beth Revis verschijnt op 16 augustus 2022.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!