Comic Con
© Heroes Dutch Comic Con

Koop nu je tickets voor Heroes Dutch Comic Con

Het popcultuurevenement van Nederland

Comic Con
Evenement
Heroes Dutch Comic Con
Datum
19 en 20 november 2022
Locatie
Jaarbeurs Utrecht

Op 19 en 20 november is het weer zover: de 11e editie van ’s lands grootste popcultuurfestijn dat Heroes Dutch Comic Con heet. Vanaf 12:00 gaan de early-bird tickets in de voorverkoop, klik hier om tickets aan te schaffen!

Met ruim 42.000 bezoekers per editie is Heroes Dutch Comic Con de grootste comic con in Nederland. Tijdens dit tweedaagse evenement komen allerlei soorten fandoms samen en kunnen mensen hun passie delen met andere liefhebbers. Aangezien er zoveel fandoms zijn, biedt Heroes Dutch Comic Con een gevarieerd programma aan op het gebied films, series, strips, cosplay, games, superhelden, fantasy / science fiction en anime.

Er is zoveel te zien, te doen en te beleven! Laat je verrassen door het programma of maak er zelf deel van uit door in cosplay outfit te komen. Ben je geen type voor cosplay? Geen zorgen, geniet dan gewoon van alle andere bezoekers die indrukwekkende outfits dragen. Cosplay is een van de belangrijkste elementen van Heroes Dutch Comic Con en is dé schakel tussen vele fandoms en activiteiten op onze show.

Veel meer dan alleen cosplay

Heroes Dutch Comic Con heeft echter veel meer te bieden dan alleen cosplay. Tijdens dit evenement vol met entertainment kun je speciale gasten ontmoeten uit films en series, allerlei soorten merchandise shoppen op de grootste “geeky” markt van het land, verschillende games spelen, genieten van diverse panels door speciale gasten uit de stripindustrie en nog veel meer! Heroes Dutch Comic Con is iets wat je echt zelf moet ervaren. De unieke en geweldige sfeer zorgt ervoor dat je meteen verslaafd raakt. Bekijk de video hieronder voor een impressie van de laatste editie in maart 2022.

Star Wars op Comic Con

Ook Star Wars is natuurlijk goed vertegenwoordigd op de conventie; zo is de Nederlandse tak (Dutch Garrison) van de officiële kostuumvereniging (501st Legion) elke editie aanwezig, evenals de R2 Builders. En hoewel er op dit moment nog weinig over valt te zeggen hoop ik dat het ons, Star Wars Awakens, als grootste Nederlandstalige Star Wars community ook lukt om in fysieke vorm iets te kunnen gaan doen op het grootste popcultuurevenement van het land! Houd onze kanalen in de gaten voor updates hieromtrent.

Waar wacht je nog op? Scoor die tickets nu, want na 26 augustus worden ze duurder. Bovendien is de verwachting dat het evenement snel uitverkoopt. Heb je vragen of lijkt het je wat om vrijblijvend alvast kennis te maken met andere popcultuurliefhebbers? Join dan onze Star Wars community, waar over veel meer dan alleen Star Wars wordt gesproken!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!