Comic Con
© Heroes Dutch Comic Con

Koop de laatste kaarten voor Heroes Dutch Comic Con 2022

Vrijdag 28 oktober om 12:00 is de laatste kans!

Heroes Dutch Comic Con
Evenement
Heroes Dutch Comic Con
Datum
19 en 20 november 2022

Op 19 en 20 november is het weer tijd voor Heroes Dutch Comic Con in Utrecht. De laatste tickets gaan vanaf aanstaande vrijdag om 12:00 in de verkoop, klik hier om tickets aan te schaffen!

Met ruim 42.000 bezoekers per editie is Heroes Dutch Comic Con de grootste comic con in Nederland. Tijdens dit tweedaagse evenement komen allerlei soorten fandoms samen en kunnen mensen hun passie delen met andere liefhebbers. Aangezien er zoveel fandoms zijn, biedt Heroes Dutch Comic Con een gevarieerd programma aan op het gebied films, series, strips, cosplay, games, superhelden, fantasy / science fiction en anime.

Er is zoveel te zien, te doen en te beleven! Laat je verrassen door het programma of maak er zelf deel van uit door in cosplay outfit te komen. Ben je geen type voor cosplay? Geen zorgen, geniet dan gewoon van alle andere bezoekers die indrukwekkende outfits dragen. Cosplay is een van de belangrijkste elementen van Heroes Dutch Comic Con en is dé schakel tussen vele fandoms en activiteiten op onze show.

Veel meer dan alleen cosplay

Heroes Dutch Comic Con heeft echter veel meer te bieden dan alleen cosplay. Tijdens dit evenement vol met entertainment kun je speciale gasten ontmoeten uit films en series, allerlei soorten merchandise shoppen op de grootste “geeky” markt van het land, verschillende games spelen, genieten van diverse panels door speciale gasten uit de stripindustrie en nog veel meer! Heroes Dutch Comic Con is iets wat je echt zelf moet ervaren. De unieke en geweldige sfeer zorgt ervoor dat je meteen verslaafd raakt. Bekijk de video hieronder voor een impressie van de laatste editie in maart 2022.

Star Wars (Awakens) op Comic Con

Ook Star Wars is natuurlijk goed vertegenwoordigd op de conventie; zo is de Nederlandse tak (Dutch Garrison) van de officiële kostuumvereniging (501st Legion) elke editie aanwezig, evenals de R2 Builders. Daarnaast zullen wijzelf en onze community ook een zichtbare aanwezigheid hebben: op de zaterdagochtend mogen wij met de podcast teamleden een Star Wars paneldiscussie organiseren waarbij je toffe Star Wars prijzen kunt winnen! Meer informatie volgt op een later moment.

Waar wacht je nog op? Zet vrijdag 12:00 in je agenda en scoor die tickets! De verwachting is dat het evenement wederom snel uitverkoopt. Heb je vragen of lijkt het je wat om vrijblijvend alvast kennis te maken met andere popcultuurliefhebbers? Join dan onze Star Wars community, waar over veel meer dan alleen Star Wars wordt gesproken!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!